• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

no i z nowu lece dalej. dzisiaj busy day. konie, odwiedzinki u rodzinki. pewnie dopiero na wieczor wroce, a i pochwale sie, ze w koncu mam samochodzi, maly bo maly, ale na poczatek starczy zeby rozruszac sie . mam prawko 15 lat, a wiekszosc czasu nei jezdzilam. a teraz przyszla pora , zeby wrocic na droge. a cykora mam, ze hej:-D:baffled:

reklama
Ada zgadzam sie z Toba:tak:J a zapomnialam bo podawalam herbatke koperkowa na kolki:tak:
Igla dawaj jesc na zadanie w koncu minie i bedzie jedzenie o stalych porach:tak:ja musialam karmic co 1.5 godz rowniez w nocy:baffled:taki glodomor byl:sorry:na poczatku jadl 70ml potem 100.na tkie dziecko male to duzo szczegolnie sztucznego mleka ktore jest tresciwe:tak:w nocy jadl mi do7 mies:baffled:pozniej juz zadziej,co 3 godz ale wciaz jadl:sorry:mAM PYTANIE;DLACZEGO NIE KARMISZ PIERSIA????

Kobiety gdzie sie podziewacie???
Ada niech je i rosnie,pozniej moze byc roznie.Moj Kondzio teraz jest ciezki do jedzenia.przez pobnad miesiac przytyl tylko pare dkg:sorry:ale urosl 2 cm.nie wiem czy to duzo:sorry:

jaka pogoda u was bo u mnie slo0nko wychodzi,przejasnia sie troche w koncu:tak:

Kik a gdzie jezdzicie na konie?
a moze wiesz gdzie tu jest w bham farma wlasnie gdzies widzialam znaki ale nie pamietam gdzie.Ostatnio w Worcester bylam ale tam mozna bylo tylko popatrzec na konie owce itd:-) jednak nasz maly mial niezla frajde:blink:

KIk- dzieki....ale nadal nie rozumiem....moze tepa jestem :-( ale moja mama zanim wlozy np wedline do pojemnika wklada ja sama do lodowki i pojemnik tez (osobno) zeby nie bylo tych roznic temperaturowych....podobnie np robi z pomidorami.... potem wklada do pojemnika, odsysa tak jak napisalas..... a za kilka godzin ma wszytsko w rosie i pojemnik w srodku jest w rosie.... wiec jaka roznica temperatur ?????

cześć dziewczyny :-) widzę, że forum hula :tak: ja wpadam się przywitać, bo w Polsce teraz jestem. tutaj pogoda taka jak w Anglii, raz ciepło, raz pada, na pewno większe upały. powiem Wam, że się odzwyczaiłam od takich upałów - pocę się okropnie :szok: pierwszy tydzień wakacji minął nam bardzo fajnie, jeszcze 2 tygodnie nam zostały :tak::tak::tak:

kik gratulacje dla Twojej siostry i dużo zdróweczka dla niej i bąbelka :-)

Gosia spróbuj małej dawać chociaż jakieś biszkopciki, chrupki kukurydziane i tego typu rzeczy, żeby przynajmniej coś pochrupała w ciągu dnia. Mojej Oliwce po wirusie jaki miała parę miesięcy temu pomógł ACIDOLAC (probiotyk), po tym zaczęła jeść wszystko, w Anglii ponoć są jakieś takie jogurty a la probiotyk, tylko niestety nie pamiętam nazwy.

oki uciekam. podczytuję Was w miarę na bieżąco, będę się odzywać ;-) buziaki

magusia , ja na konie jezdze tu u nas, place 25 f za godzine jazdy w grupie, a 25 jest tez za pol g prywatnej.maja kupce, takie wiksze i na nich dzieci zaczynaja jazdy, a potem wieksze.

mala, hmm to calkiem normalne, ze zywnosc sie poci, to tak jakby zamknac ciebie w windzie bez doplywu powietrza, tez sie spocisz. przypuszczam, ze co jakis czas trzeba odsysac te powietrze z pojemnika.

kwiateczek- jak bylismy w skegnes dojezdzajac nad morze to widzielismy takie pole na ktorym jest pelno domkow cos ala przyczepa campingowa chodzi mi ile mniej wiecej to kosztuje jesli znasz ceny napisz z gory dziekuje

reklama
Witam wszystkie:-)

Wrocilismy z Lancaster wlasnie i wszyscy jestesmy skonani, bo malo czasu a chcialo by sie odwiedzic wszystkich znajomych.
Mysia moja mala to wcina czasami pol a czasami i caly sloiczek ale w sumie po jakiejs godzinie musze jej dac mleko bo glodna.
Joklis Tyra tez odkad sie urodzila to nieprzepada za kapiela i zawsze jest wrzask straszny, tez chyba zaczne ja brac ze mna bo moze wtedy bedzie bardziej happy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry