• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

ADA napisz cos o tej sesji wiecej jestem bardzo ciekawa... gdzie?czy jeszcze mozna gdzies to zarobic?ja wlaSnie szukam jakiegos fotografa bo chcemy zrobic sesje i wyslac zdjecia rodzince. takie powiadomienia :-)

reklama
kornasia to tutaj w londynie robilam, u mnie na osiedlu w shopping centre zapraszali na zdjecia i umawiali na dany dzien i godzine:tak:lacznie zaplacilismy 15 f za to glowne duze zdjecie a pozniej jak chcemy wiecej zdjec to trzeba doplacic:tak: nie wiem czy w innych miastach to jest organizowane w kazdym badz razie jeszcze ostatnio widzialam ze nadal sie reklamuja u nas w shopping:-pto jest z firmy Portraits international uk ltd, tyle wiem:-p

Witam dziewczyny.
Czy u ktoregos z Waszych dzieciaczków pojawila sie przepuklina pachwinowa? Chcialabym sie dowiedziec jak wyglada leczenie tego schorzenia w UK.
Dzieki z góry za pomoc.

myleene, moj mial tylko stulejke operowana, o przepuklinie nie slyszalam wsrod znajomych.. jednak maja raczej dobra opieke dla dzieci, wiec napewno beda sie starac.

Witam dziewczyny w ten pochmurny dzien!
Ja z pytaniem z calkiem innej beczki... Czeggo uzywacie do wywabiania plam? Ja malej sliniaczkow to doprac nie moge, w tesco to tylko vanish, i oxy czy jakos tak, a vanish tych plam nie spiera... Wszystko konczy sie na moczeniu pierwsze, praniu w rekach, a potem pralka, ale nie mam czasu, zeby tak codziennie...

hej
u nas po szczepieniu wszystko w jak najlepszym porzadku, az sie sama dziwie bo myslalam ze bedzie maruda:tak: a jest spokojny jak nigdy, poszedl spac wczoraj po 21 obudzil sie o 6 zjadl i teraz ciagle spi:-) normalnie aniol nie dziecko:-D
joklis u nas jeszcze tak duzo plam nie ma ale jak juz sa to wszystko piore w persil non bio i wszystkie plamki ladnie schodza:tak:nasze ubrania tez w nim piore i nie narzekam
kornasia dzieki, mielismy szczescie ze akurat w tym roku wypadlo w sobote:-D

hej:)
my dzis po szczepieniu na razie mlody spokojny, jak wyszlismy z przychodni to od razu sie uspokoil i usnal w wozku:-p a jak mu pielegniarka wkula igle to pisk straszny byl az mnie sie plakac zachcialo i nie moglam patrzec jak ona mu to wbija:sorry2: poki co wszystko w porzadku:happy2:
prawdopodobnie za dwa tyg sie wyprowadzamy z Londynu do Carlisle pod szkocja:tak:ja sie bardzo ciesze, juz tam kiedys mieszkalismy i to bardzo sympatyczne niewielkie miasteczko no i przede wszystkim tanie w koncu bedziemy mogli wynajac mieszkanko tylko dla siebie:-)tylko M musi najpierw pojechac i ustalic wszystko z praca i obejrzec chatke:tak: pozniej po nas wraca i jedziemy tam:tak: pociagiem to jest 3,5 godz wiec jeszcze nie tak starsznie.
wczoraj bylismy na sesji zdjeciowej:-) taka promocyjna zdjecie w stylu lat 30-40 i wymiarach 10"-13" kosztuje nas 15 funtow wiec spoko to tego byly inne pozy i jak bedziemy chcieli to mozemy doplacic i dodatkowe zdjecia wywolaja:tak: odbior zdjec 25 lipca nie moge sie doczekac:-)

Ada ja tak zrobila z malym na pierwszym szczepieniu:no::no::no:zawsze obudz dziecko dfo szczepienuia:baffled::baffled::baffled:mi pielegniarka nie powiedziala i tez sie tak wbila na spiecego a nie powinna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dziecko moze doznac szoku.maly mi chorowal dwa dni,caly czas plakal,rowniez w nocy:no::no:nastepnym razem juz budzilam i kazde szczepienie przeszlo gladko:tak:troche placzu przy wkluciu i tyle:sorry2:

Witam dziewczyny w ten pochmurny dzien!
Ja z pytaniem z calkiem innej beczki... Czeggo uzywacie do wywabiania plam? Ja malej sliniaczkow to doprac nie moge, w tesco to tylko vanish, i oxy czy jakos tak, a vanish tych plam nie spiera... Wszystko konczy sie na moczeniu pierwsze, praniu w rekach, a potem pralka, ale nie mam czasu, zeby tak codziennie...
Joklis ja zawsze w vanish ten rozowy zamaczam a potem piore.Odkad jest maly to tylko w Fairy:tak:nie mam plan,w sumie zawsze zamaczam od razu wiec:sorry2:choc ostatnio jedna koszulke po truskawkach latwo spralo ale zostaly plamy biale po vanishu,chyba za dlugo trzymalalm:sorry2:

oki lece na dwor:tak:

reklama
Tez piore w persil non bio od urodzenia... Ale odkad sloiczki zaczelam dawac, to nie moge doprac... I tez daje ten rozowy vanish, wiec nie wiem, moze temperatura zla? Ja wszystko piore w 40 stopniach, i do tej pory wszystko schodzilo, tylko te nieszczesne sloiczki...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry