Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
lacznie zaplacilismy 15 f za to glowne duze zdjecie a pozniej jak chcemy wiecej zdjec to trzeba doplacic
nie wiem czy w innych miastach to jest organizowane w kazdym badz razie jeszcze ostatnio widzialam ze nadal sie reklamuja u nas w shopping
to jest z firmy Portraits international uk ltd, tyle wiem
a jest spokojny jak nigdy, poszedl spac wczoraj po 21 obudzil sie o 6 zjadl i teraz ciagle spi:-) normalnie aniol nie dziecko
nasze ubrania tez w nim piore i nie narzekam
hej
my dzis po szczepieniu na razie mlody spokojny, jak wyszlismy z przychodni to od razu sie uspokoil i usnal w wozkua jak mu pielegniarka wkula igle to pisk straszny byl az mnie sie plakac zachcialo i nie moglam patrzec jak ona mu to wbija
poki co wszystko w porzadku
prawdopodobnie za dwa tyg sie wyprowadzamy z Londynu do Carlisle pod szkocjaja sie bardzo ciesze, juz tam kiedys mieszkalismy i to bardzo sympatyczne niewielkie miasteczko no i przede wszystkim tanie w koncu bedziemy mogli wynajac mieszkanko tylko dla siebie:-)tylko M musi najpierw pojechac i ustalic wszystko z praca i obejrzec chatke
pozniej po nas wraca i jedziemy tam
pociagiem to jest 3,5 godz wiec jeszcze nie tak starsznie.
wczoraj bylismy na sesji zdjeciowej:-) taka promocyjna zdjecie w stylu lat 30-40 i wymiarach 10"-13" kosztuje nas 15 funtow wiec spoko to tego byly inne pozy i jak bedziemy chcieli to mozemy doplacic i dodatkowe zdjecia wywolajaodbior zdjec 25 lipca nie moge sie doczekac:-)

zawsze obudz dziecko dfo szczepienuia

mi pielegniarka nie powiedziala i tez sie tak wbila na spiecego a nie powinna

dziecko moze doznac szoku.maly mi chorowal dwa dni,caly czas plakal,rowniez w nocy
nastepnym razem juz budzilam i kazde szczepienie przeszlo gladko
troche placzu przy wkluciu i tyle
Joklis ja zawsze w vanish ten rozowy zamaczam a potem piore.Odkad jest maly to tylko w FairyWitam dziewczyny w ten pochmurny dzien!
Ja z pytaniem z calkiem innej beczki... Czeggo uzywacie do wywabiania plam? Ja malej sliniaczkow to doprac nie moge, w tesco to tylko vanish, i oxy czy jakos tak, a vanish tych plam nie spiera... Wszystko konczy sie na moczeniu pierwsze, praniu w rekach, a potem pralka, ale nie mam czasu, zeby tak codziennie...
nie mam plan,w sumie zawsze zamaczam od razu wiec
choc ostatnio jedna koszulke po truskawkach latwo spralo ale zostaly plamy biale po vanishu,chyba za dlugo trzymalalm