• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

magusia, to podrodze :-):-) ja tramwajem przejezdzam tamtedy :-):-) a na gg pisz kiedy chcesz, ja jetem tam duchem, tylko czasem odrazu nie odpowiadam, jak jestem zajeta, ale chodzi non stop.

milej nocki wszystkim.

reklama
hejka
witam po dluzszej nieobecnosci :-) u nas wszystko ok, Kondzio dziekuje wszystkim ciotkom za komplementy:-):-)w poniedzialek idziemy odebrac paszport a moze juz za tydzien sie przeprowadzimy:tak: trzymajcie kciuki by wszystko dobrze poszlo:-):-)
wczoraj pierwszy raz tatus zostal sam z synkiem, zostawilam im odciagniete mleczko i poszlam na zakupy, w sumie nie bylo mnie 3 godzinki a caly czas sie zamartwialam czy wszystko w porzadku:sorry: zakupilam sobie dwie bluzki i bluze dla mlodego w matalanie:tak:jak wrocilam do domu to okazalo sie ze wszytsko w porzadku maly byl grzeczniutki:-)
oki lece spac, dobranoc :happy::happy:

Witam Mamusie!

U nas dzis takie ulewy ,ze nie wiadomo co to robic :confused2:
Mialam jechac po ta pizamke do La Senza ,ale pada!:crazy:
i nie pojechalam...
Cos mnie gradlo dzis boli i troche glowa na dodatek kicham:eek:
zaraz wezme jakis apap.
Musze tez jechac na jakies zakupy pajak w lodowce zawisl:-p

Kik napisalam do ciebie na gg:-)

Ada trzymam kciuki!;-)widzisz nie musialas sie martwic faceci sobie swietnie poradzili czasem fajny jest taki wypad dla nas samych :-)

Pozdrawiam i sle ciumaski!

hejo
ja tylko na chwile bo dzis gosci miałam i padam na pysk:-p

maggusia- dla ciebie;-)))

ta niebieska sukienka to jest jak ta rozowa poplami a ta rozowa to taka oficjalna;-__

Załączniki

• tosia.jpg
    tosia.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 57
maggusia niedziekuje:-) wlasnie dostalismy telefon ze moglibysmy juz we wtorek zamieszkac u znajomych ale zanim wyjedziemy to musimy pare spraw pozalatwiac, w piatek do szpitala musze jechac a w sobote odbior zdjecia, jutro po paszport dla malego wiec zadecydowalismy ze w niedziele sie wyprowadzamy:tak:juz nie moge sie doczekac:-)
a taki wypad samej na miasto naprawde dobrze robi, wiadomo najgorzej jest za pierwszym razem ale jak juz wiem ze sobie dobrze poradzili to sie nie martwie i moze czesciej sobie wyskocze:-p
pinka sliczna ksiezniczka:-):-)
mam pytanko czy takim maluszkom koniecznie trzeba podawac jakies witaminki?? bo mnie lekarz nic nie mowil i nic nie daje a mlody dobrze sie ma:tak: ja mam zamiar kupic sobie jakis suplement witaminowy bo czasem czuje sie wykonczona, glowa mnie boli i w ogole nie za fajnie sie czuje:zawstydzona/y: znacie jakies dobre i wyprobowane ktore moge brac podczas karmienia? z gory dzieki:happy: pozdrowionka i buziaki:*

dzieki laseczki

ada-ja niestey witamin nie jadłam zadnych:no::no::no: tylko duzo owocow i warzyw.....

do tych co slubowały w polsce czy was ksiadz zadał od was zasiwadczenia o uczeszczaniu na relige????? bo mnie ten nasz wykonczy nerwowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!

reklama
pinka nasz ksiadz nie chcial zadnych zaswiadczen, ale to pewnie dlatego bo wiedzial ze ani ja ani M nie chodzilismy na religie, tzn ja chodzilam ale w ostatniej klasie liceum jakos sie nie chcialo....:sorry:
no wlasnie jem duzo owocow i warzyw, dziennie moge zjesc kilka jablek, bananow, pomaranczy a warzyw jak najwiecej staram sie dodawac do obiadow:tak:a jednak czuje sie oslabiona

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry