Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale zbieg okolicznosci :-)moja mala miala sie nazywac amelia ale zmienilismy na oliwia bo anglicy wymawiaja Amelia jak Emilia a mojego brata coreczka to Emiliaweri witaj i pisz. ja też jestem listopadową mamą, z tymże 2007 ;-) i moja córcia ma na imię Oliwia he he. a na którego masz termin porodu? i jak się czujesz? dlaczego tak wcześnie na macierzyńskie idziesz?
termin mam wedlug angielskich lekarzy na 14 listopada a wedlug polskiego na 10
a na macierzynski ide 10 tygodni przed porodem, pracuje w fabryce paczkow i prace mam nieciekawa wlasnie dzisiaj konczy mi sie zwolnienie od lekarza tydzien temu o tej porze pedzilam do lekarza z okropnym bolem plecow:-(

takze i na ten rok sie nie nastawiam ,ze beda...
no ale nie wiem hehe

i tez sama siedze,najchetniej to poszlabym do pracy dzien w dzien
hehe.
co do szczura, to nie możecie kupić jakiejś trutki?? ja bym na pewno tak zrobiła...

... Co do promocji, to my poczekamy, bo nawet jak sie uda 100£ zaoszczedzic, to juz duzo...
)
ale zostaly mi niecale 4 tygodnie pracy jakos dam rade