• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Czesc dziewczynom!!!
izka nie mam najmniejszego zamiaru sama wracac do blondu... Wiem jak takie eksperymenty sie koncza... :-) Poczekam, az farba sie troche splucze i wtedy do fryzjera... I tak chce tylko pasemka... No chyba, ze zmienie zdanie...
Wczorajsza noc byla lepsza... Paracetamol chyba poskutkowal... Ale co z tego, ze mala sie nie obudzila, spala do 7.30, skoro moj mnie chrapaniem obudzil o 2.30 i do 5.30 mialam po spaniu... W koncu udalo mi sie go obudzic, poklocilismy sie :-(, ale udalo mi sie usnac... Kupilismy mu nawet spray, ktory mial pomoc, i faktyznie dzialal pierwsza noc, ale znowu to samo... Ja sie chyba nigdy nie wyspie... A co tam u Was? Pozdrawiam

reklama
hej,

nie mam czasu was ostatnio czytac :-( ten pobyt w Polsce powoduje ze nie mam na nic czasu.

Joklis- witaj w klubie kobiet majacych problem ze swoimi chrapciami. My ju uzywalismy spray'u do gardla, spray'u do nosa i jakis paskow na gardlo.Wszystko to dziala przez pierwsza, druga noc a potem mam wrazenie jakby przestal psikac. Jednym slowem chrapulka. Ale bynajmniej wiem ze jak wypije choc pol piwka to potem mam noc z glowy a nawet trzy... :dry:

Jutro idziemy na wesele...alez mi sie nie chce !!!!!!!

Maggusia super, że Wam się wakacje szykują. My też myślimy o wakacjach, z tymże w październiku. Też jeszcze nigdy nie byliśmy na prawdziwych wakacjach. Właśnie zastanawiamy się gdzie pojechać.

Kurczę, moje dziecię zaczęło się bać motorów, samolotów i tego typu hałasu :-( Strasznie płacze.

hahaha a ja siedze w lokach ....

Izka - i nasze maluchy beda miec dwa latka ...alez czas leci. Juz zamowilismy torta. W tym roku Nastka juz sama zdmuchnie swieczke bez naszej pomocy. Pewnie bedzie ja dmuchac do wyczerpania zapasu zapalek hehehehe A Natanka teraz juz dajesz do przedszkola tego bezplatnego ?

Pinka- eehhh czekam na wieksza galerie tych fotek slubnych. Wygladalas bosko w tej sukni !

syla- nasza nastka tydzien przed wyjazdem do Pl panicznie bala sie autobusow, o jezdzie mozna bylo pomarzyc, plakala w nim...tym samym balam sie jak bedzie wygladal nasz lot.A gdy juz bylismy w PL pokochala autobusy 2-go dnia pobytu. Sama bylam zszokowana. Teraz jak widzi autobus to slysze Mummy please- bo ona chce jechac :-D Dzieci sa takie przewrotne...

Kasia- napisz co tam u was slychac !!!!

witam kochane

ja dospac nie moge wczoraj cały dzien sprzontalam jak głupia a jeszcze @ dostalam szok leci ze mnie okropnie!!!!!!!!!!!! a dzis jeszcze gosci mam :happy2::happy2::happy2: koniecznie zdjecia i film chca zobaczyc......wiecie jak to jest nie???????????????

ogolne wrazenia co do wesela sa niesamowite chciała bym to wszystko przezyc jeszcze raz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oglonadjac po raz 10 ty film nadal wyje jak osioł..............sa tak wzruszajace momenty ze szok :-)

bylo pare niedociagniec ale to wszystko spowodowane stresem niestety ,pocieszam sie tylko tym ze moja bardziej zestresowany był odemnie:tak::tak::tak::tak:i dlatego pierwszy taniec mial pomyłki ehehehheh...................ale co tam przynajmniej smiesznie bylo z właszcza jak moj glebe zaliczyl eheheh...................

zdjecia jak by co sa na Nk!!!!!!!!!!!!!

PINKA ja juz oczywiscie widzialam zdjecia na NK kurzce wszystkie sa piekne i nie moglam sie zdecydowac gdzie napisac komentarz :-) Uwielbiam takie zdjecia i film tez bym chetnie zobaczyla wiec sie nie dziwie znajomym :-) A do jakiej piosenki tanczyliscie PIERWSZY TANIEC ? Mnie tez to bedzie niedlugo czekalo przygotowania i stres , bo musze sie Wam pochwalic ze sie zareczylismy z moim E hehe ale ze slubem jeszcze poczekamy(MUSZE SIE NACIESZYC NARZECZONYM)

pozdrawiam serdecznie

Witam dziewczyny!!!
Pinka zdjecia sliczne!!! Na pewno tego dnia nigdy nie zapomnisz!!! Zauwazylam, ze w sukience nic nie zmienilas, ale prezentowala sie slicznie mimo wszystko... Malutka tez chyba byla przejeta :-)
U nas ok... Malej przebil sie w koncu trzeci zabek... Pogoda do bani (znowu), wlasnie wrocilismy z zakupow... Pozdrawiam wszystkie

Hej.my wyjatkowo mielismy dosc zajety weekend dlatego teraz pisze:sorry:Kondzio mial wczoraj imprezke wiec prsto z pracy w droge:sorry:dzis tez nie lepiej...ech
Pinka tylko ja nie widzialam.......:baffled:help.

reklama
Pinka
Wszystkiego naj naj w dniu 2 urodzinek dla Wiki,dużo slonka i usmiechu oraz kolorowych zabawek.
Ale ten czas leci pamietam jak przeczytalam ze urodziłas i zaraz na drugi dzien dostalam boli.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry