PINKA25
mama razy DWA;-)
PS Pinka dopwier teraz na twoin suwaczku zobaczylam ze jestes swiezo po slubie wiec "SZCZESC BOZE MLODYM NA NOWEJ DRODZE ZYCIA":-)
ehhe dziekuje bardzo;-)))
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
PS Pinka dopwier teraz na twoin suwaczku zobaczylam ze jestes swiezo po slubie wiec "SZCZESC BOZE MLODYM NA NOWEJ DRODZE ZYCIA":-)

I za kazdym razem powtarzam sobie-to jest powod, ze nie pije alkoholu... 

Moj mial urodziny, wiec wybralismy sie na impreze w piatek- swoja droga pierwszy raz mala z kims na noc zostawilam... Lzy mialam w oczach jak ja brat mojego zabieral... Ale podobno byla ok, duzo nie plakala, wiec sie uspokoilam... Dzwonilismy pare razy, ale jak powiedzieli, ze usnela to sie uspokoilam... Impreza byla spooko, tylko troche za duzo trunkow ;-);-);-) A co mi najbardziej humor poprawilo, to fakt, ze poprosili mnie o dowod osobisty przed wejsciem... Stara d... 26 lat i o dowod prosza... Bardzo mi to humor poprawilo... 

ciekawe kiedy teraz zacznie....
super takie wypadziki...u mnie jak narazie gonitwa za wszystkim przez ten interes

zgadnij dlaczego.....

nic mi sie nie chce

najlepiej bym tylko spała no i jadła

on jest kurtko-maniak haha,a teraz wyobrazcie sobie gledzi o adidasach ,ktore wypatrzyl w ten sam dzien co kupil kurtke na dodatek ostatnie zostaly z jego numeru na wystawie i chyba bede musiala po nie jechac ,bo co mam zrobic?

bo albo oni nam zostaja ,albo my im:-):-)

;-)

A reszta jak piszesz, chyba posnela...;-)

ale ci dobrze ,ze juz masz tol za soba ja tak juz bym chciala.

no ,a mysle,ze ta bedzie wygodna.
,ale obiecalam sobie,ze jak wroce z wakacji to od pazdziernika ide na aerobik i silownie:-)i nie przestane cwiczyc dotad az bede zadowolona z brzuszka jak narazie w najciasniejsze spodnie z przed ciazy sie nie mieszcze :-(