Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to pierwszy raz tu w UK ide laaaaaaaaaa
bo dzis taki wazny dzien i musze mu cos pysznego ugotowac.Za rok w ten dzien bedzie nasz SLUB!:-):-)

ech i po co mi bylo to targanie...poza tym sie wczoraj przeziebilam bo przed wyjsciem sie wykapalam co prawda ubralam sie cieplo wlosy wysuszylam ale i tak mnie dopadlo
tyle starania na nic a do tego teraz chora jestem

ja pralam w ostatnim miesiacu ciazy
tez sie nie moglam doczekac.pralam dwa razy
WItam
Mayo poczekaj na scan ale ja tez bym do konca nie wierzyla bo jak dziewczyny pisza to roznie bywa
Weri juz pierzesz ciuszki a nie dawno sie zamartwialas o ciaze.jeszcze dwa mies i dzidzius bedzie :-)ale ja bym z tym praniem poczekala bo jeszcze sie zakurzyja pralam w ostatnim miesiacu ciazy
tez sie nie moglam doczekac.pralam dwa razy
oki lece na spacerek bo maly juz rozrabia
sporo tego nakupowalam i nie wiem czy dalabym rade z praniem zwlaszcza ze nie nadazam z praniem naszych rzeczy
do tego w mojej rodzinie tylko jeden dzidzius urodzil sie w terminie (40 tydz) reszta przed
ostatnio moja siostra urodzila wczesniaczka w 34 tyg, wczesniejszego synka miala chyba w 38 a bratowa coreczke chyba w 37( nie pamietam dokladnie maja juz po 5-6 lat) poza tym coraz mi ciezej wszystko robic wiec tak juz piore i prasuje po malutku;-)wiem ze ze mna moze byc inaczej ale roznie to bywa i wole miec wszystko gotowe:-) pozdrawiam!
jak na razie tylko przewraca sie z pleckow na brzuszek ale w druga strone nie daje rady
a jak lezy na brzuszku to czesto pupa do gory idzie