• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
ale mam skleroze :-) Lucy znowu do Ciebie pisze :-) zwroc uwage czy nie mowia, ze to co Ci dolega to preclampsia - bo to wlasnie oznacza ten stan przedrzucawkowy. Nie obawiaj sie niczego, bo jestes juz na takim etapie, ze mozesz rodzic w kazdej chwili i malenstwo jest juz gotowe do wyjscia :-) tylko sobie teraz lezy w brzuszku i czeka :-)

izku kobieto kochana dzięki Ci za wszystko co napisałam ;-) ta Twoja cała historia jest podobna do mojej wyniki miałam cały czas ok, a teraz nogi jak balony, cisnienie wysokie, no ale jutro przyjdzie połozna więc sprawdzi mnie co do opuchlizny to nadal sie utrzymuje, a ze Ona przyjdzie do mnie a nie ja do niej to zdarza mi sie to pierwsszy raz :sorry:a na czym ten stan przedrzucawkowy polega ??? jak to wygląda???? a jestem z Preston-Lancashire :tak:Buziole :-)

no to walka z siwizna wygrana!!! ........... na jakis czas :-)
Lucy, stan przedrzucawkowy to jest dokladnie to co masz - czyli skoki cisnienia i opuchlizna + proteiny w moczu. W zaleznosci od stezenia protein i cisnienia moga Ci wywolac wczescniej lub czekac niemal do konca, ale wtedy jestes pod stala opieka.
Szczesciara jestes, ze polozna przychodzi do Ciebie, ja do swojej w 9ym mcu chodzilam 2 mile, a w takim stanie to troszke ciezko :-) Kochana, a jakie masz cisnienie?

Lucy Ja nie mialam takich objawow ale mialam nogi ppuchniete poi porodzie:no:strasznie az palce mi szly w druga strone:no:ale ja przytylam 23 kg z czego ciaza miala tylko 10 kg wiec ten tluszcz,woda sie nagromadzily.Wszytsko jest ok dopoki leci krew ale kiedy wstrzyma sie i sa popuchniete nogi natychmiast trzeba powiedziec lekarzowi bo to bardzo powazne.Mojego G tak kuyzynka miala:no:moglo sie zle skonczytc bo zlekcewarzyla,potem goraczka,zadzwonila do mamy a ta zaczela krzyczec zeby mowila....
Ja do szpitala bralam dwa rezczniki,malemu trzeci:tak:dwie pizamy,kilka par majteczek bo wiadomo:sorry:paczke tych dlugich....podpasek ale tez nie always tylko jakis zwyklych bo tamte moga odparzyc:no:oczywiscie zel pod prysznic,jakas gabke,szampon itp.dla dzieciatka mialam pampresy,dwie tetrowe piluszki:tak:kocyk,spioszki itp...rekawiczki,zawsze ktos moze dowiesc jesli bedzie cos potzrebne.oczywiscie nie mialam pokarmu wiec dobrze miec jest w domu ze 4 butelki wrazie dawania sztucznego mleka.ja mialam steliryzator bo w nocy jadal tez co 2 godz wiec musialam miec czyste,ale szybko kupilam kolejne 4 zeby wlasnie byly na noc:sorry:w szpitalu maja jednorazowe wiec nie ma problemu.stanik jeszcze jakis wygodny i te wkladni wlasnie,ja nie mialam i w sumie nie potzrebne byly:baffled:
bedzie dobrze:tak:wazne bys nie wychodzila tego samego dnia ze szpitala,posiedz przenajmnie 2 dni,ja wyszlam nastepnego dnia o 13ej a o 19ej juz bylam spowrotem bo mielismy problem:no:oni ciebie na sile nie wyzruca a ty sie nie pytaj kiedy wyjsc,sami powiedza:tak:

izu ciśnienie mam 120/90 mówiła ze nie jest żle ale to c iśnienie bardzo sie rózniło od poprzednich , i mówiła ze jak tylko bedzie mnie głowa boleć , zaburzenia wzroku to mam jechac do szpitala dotego opuchlizna i mocz nie taki , no ale nie bede gdybać zobaczymy co powie jutro...
a na jaki kolorek włoski pofarbowałaś ???

kwiateczek dzieki za rady a szlafrok musze brac ???
mi ta ciaza tak zleciała ze szok , i z wszytskim czekam jak zwykle na koniec a potem
panikuje ze czegos nie kupiłam , albo nie zrobiłam , ale znając siebie napewno coś zapomne...

Ostatnia edycja:
witam, wpadam na chwile bo wlasnie maruda sie obudzila:no: cos mu dwie noce odbija i budzi sie ze trzy razy:-( a dzisiaj od 6 rano to pospac w ogole nie dal i sam tez nie chcial:no: dopiero o 15 taka porzadna drzemke sobie ucial i pozniej o 20 poszedl spac. A teraz lezy i marudzi strasznie:dry:moze to kolejne zabki?:confused:
jutro nie ma nas pol dnia w domku bo jedziemy z M w sprawie pracy,ta sama praca co w londynie tylko inny oddzial tego zajazdu:tak: dzisiaj dzwonil a poza tym ogloszenie na job centre wystawili wiec jest duze prawdopodobienstwo:tak: ja przy okazji sie podpytam czy po nowym roku moglabym isc na weekendy, mam nadzieje ze wszytsko pojdzie dobrze, trzymajcie kciuki!!!:-)
lucy miejmy nadzieje ze to nic powaznego bo tak opuchniete nogi to jednak niedobrze:no:ja tez mialam jakas infekcje w moczu i dostalam antybiotyk poniej bylo wszystko ok:tak:

nie wierze, moje przeciwne smoczkowi dziecko wlasnie z nim zasypia:szok::szok:treba to zapisac:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry