Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mialam tyle siwych, ze wygladaly jak pasemka ;-) no ale teraz to jest juz drugi raz malowalam od porodu, wiec troszke bardziej przypominam czlowieka ;-)

KWIATECZEK no wlasnie u mnie tez wczoraj pelno fajerwerek... czy oni juz odliczaj do nowego roku??

Kwiateczek nie, my sie nigdzie nie wybieramy... Co najwyzej wyjdziemy do ogrodu, bo z kazdej strony strzelac beda... Moja chodzi spac o 7mej, wiec potem ciezko sie gdzies wybrac... Ja bardzo sobie chwale rutyne, potem mam przynajmniej spokoj... Oczywiscie, czasami robie wyjatek, ale staram sie ja utrzymywac...
Kornasia nie, nie odliczaja do Nowego Roku, jest dzisiaj tzw. Bonfire night, ma to zwiazek z historia angielska, ktorej za bardzo nie znam, ale o ile sie nie myle to dawno temu (daty nie podam bo nie mam pojecia), facet o imieniu Guy Fawkes wysadzil parlament wlasnie w te noc...

dlaczego i jak????

po drugie Kondzio dzis zaprotestowal i nie chce spac wiec nie wiem czy wytrzyma

Ani razu przez dwa nie zesikala sie na podloge (JAK TO DAWNIEJ ROBILA STRUMIENIAMI), ewentualnie popuszczala w majteczki i wolala SIIII, siadalA na nocniczku ale nic. Potem kazala sobie zalozyc suche majtki i po jakims czasie znow popuscila i znow siadala ale nic. NO chyba ze jej sie uzbieralo tak ze juz nie mogla wstrzumac to troszke popusila do nocniczka ale nie zalatwia sie "do konca" ze tak powiem. Jednym slowem chodzi z pelnym pecherzem caly dzien. I to mnie martwi zeby sie czegos nie dostala, bo juz sie nacztalam ze dziecko od wstrzymywania moczu moze dostac zapalenia pecherza moczowego

:-):-):-) Lucy - bardzo sie ciesze :-) wiec zakladaj nogi na sciane i lez i odpoczywaj ile sie da :-) ja z kosmetykow dla maluszka bralam tylko zasypkeWitam :-)
i na całe szczęście cisnienie dzis miałam w normie , położna obmacała mi brzuch i powiedziała ze dzidziuś prawidłowo rośnie także wszytsko ok mam nadzieje ze juz tak zostanie , czekam jeszcze na wyniki moczu
pada u mnie cały dzień i jestem przymulona nic mi sie nie chce ,
dziewczyny dzieki za wasze rady, zadnej listy nie dają wiec niewiedziałabym co tak do końca mam zabrac do tego szpitala a ze to pierwsza ciąża to jjuz zupełny brak wiedzy na ten temat.Moze ju zpisałyście ale spytam jeszcze raz czy jakieś kosmetyki dla dziecka musze jakies zabrac ?