kwiateczek
majowa mama `08
Mam ten co ja chcialam ale u nas nie ma
Buy Vtech My Laptop. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .

Buy Vtech My Laptop. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

bp caly dzien na wariackich papierach i jeszcze sernik pieke do sklepu

buziaki dla was;-)))))
ja tez tak jak ty viałam w koncu znalazłam
a jak by co to ja sie wprosze na robienie zdjec

WSTAW SUWACZEK TO BEDZIEMY WIEDZIEC CO I JAK;-)
Czy jest ktos na forum kto zna angielski w pismie? chodzi mi o przetlumaczenie paru zdan z pol na angielski? nie musi byc perfekt. bardzo prosze o pomoc

maseczki odzywki na wloski relaks pelen i malibu w rece to zdrowka dziewczynki!

ale na upartego mam sasiadke angileke wiec by mi napisala jak cos;-)
czesto mam problem.musze chyba cos zaczac brac bo jestem taka rozkojarzana
czasem nie przyswajam wiadomosci wogole
musi sie przyzwyczaic do zmiany a potem samo bedzie szlo
na kolacje wypil 180ml ale czego?samego mleka czy z kaszka?i o ktorej?na noc tez 30 ml czyli o ktorej??bo jesli juz tak w nocy to dobrze.moze cznie przesypiac bez jedzenia w nocy i dopiero sniadanko,napewno bedzie wtedy wyglodzony

Zaraz sprzatam,czeka m jak G sie zbierze i pojda z malym na spacer
musze do 2ej zrobic wszystko bo potem do fryzjera i juz nie chce nic robic
:-)tych moich stalych godzin przestrzegalam i bede przestrzegac bo u nas to jak w zegarku jest z jedzeniem i drzemkami.Doveinred super ze dziala,tylko kazdego dnia pilnuj godzinmusi sie przyzwyczaic do zmiany a potem samo bedzie szlo
na kolacje wypil 180ml ale czego?samego mleka czy z kaszka?i o ktorej?na noc tez 30 ml czyli o ktorej??bo jesli juz tak w nocy to dobrze.moze cznie przesypiac bez jedzenia w nocy i dopiero sniadanko,napewno bedzie wtedy wyglodzony
![]()