• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Maxin ja tez sie lacze w bolu z Toba. Wiem, ze to ciezkie, bo stracilam babcie jak bylam w w liceum :(
Pomodle sie za nia a i Ty teraz mozesz jej tylko modlitwa pomoc. Niech prosto do nieba pojdzie :)

(*) (*) (*) (*) (*)

Malvinko ja czytalam o Personie, to musi bydz podobne urzadzenie ale go nie mam.
Ja nigdy nie bralam hormonow. Mierzylam tep. obserwowalam sluz, badalam szyjke no i czasem prezerwaywy stosowalismy. Myslalam wlasnie o Personie. Poczytam na temat teego urzadzenia "twojego"

Aaa i dzieki dziewczyny za wszelkie mile slowa na tema Alusia. ja niestety Josha nie widze nadal :( Moze Slawek cos musi pozmieniac w ustawieniach ::)

Maxin - bardzo mi przykro z powodu twojej babci ale napewno jest szczęśliwa z dziadkiem w niebie wiem co czujesz ja też byłam w londynie jak mój tatuś zmar w listopadzie bardzo mi przykro, trzymaj się

(*) (*) (*) (*) (*)

Martuska, Anya- rosną wam wspaniali mężczyźni tylko tak dalej

maxin kochana- przyjmij roniez moje najszczersze wyrazy wspolczucia...i ja tez wiem co czujesz, bo starcilam juz dwoch dziadkow, babcie i tate...i wiem ze zadne pocieszenia na nic tu sie zdaja, bo trudno jest zrozumiec i pogodzic sie z wola Boga w takiej chwili. tylko czas koi te rany...trzymaj sie dzielnie!!

(*) (*) (*) (*) (*)

Maxin moja kochana lacze sie z Toba w bolu, zalu, rozpaczy i smutku - a moje lzy lacza sie z Twoimi w jeden strumien,
kochana badz silna, pamietaj o tych najczulszych i najmilszych momentach z babunia. Odeszla - dziadzio napewno utulal ja czule - teraz modl sie za nich oni zawsze beda nad Toaba czuwac.
Jakos tak dziwnie ktos odchodzi - ktos sie narodzil. Kogos tracimy - na kogos czekamy. Wszystkie Laczymy sie z Toba w Twoim smutku - w koncu my tu jestesmy jak jedna rodzina. azem placzemy - razem sie radujemy.

Badz silna, to byl czas dla Twojej babuni aby odejsc - pomodle sie za nia i za Ciebie
Sciskam Cie mocno i sle buziaki

* * * * * * * * *
I I I I I I I I I

DZIEWCZYNY:)
Dziekuje Wam Wszystkim za przemile przyjecie! Dziekuje za wsparcie grubaska dobrym slowem. Juz wczesniej pisalam o Tym, ze mimo tego ze jestem tu sama (rodzina w Polsce) - czuje sie jakbym miala tu rodzine zastepcza ( o Was tu mowa moje kochane:)

Bardzo mi przykro z powodu babuni MAXIN - ja tak bardzo kocham moja babulinke - ze jak pomysle o tym ze ona jednego dnia odejdzie to od razu placze - ale to myslenie pozwala mi sobie uswiadomic ze ludzie osiagaja wiek odejscia - i trzeba sie oswajac z ta mysla - no coz. Przykre i smutne. Jedni odchodza drudzy sie rodza....

ARA - GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE - wracaj szybko do sil - ucaluj od nas piekne stworzonko, cieszcie sie kochani wszym szczesciem i wspierajcie sie wzajemnie - buziaki WRACAJ DO NAS SZYBKO!!!

TAMARUNIA - trzymaj sie dziecinko - badz dzielna i nie zamartwia sie na zapas! - co ma byc to bedzie - badz pozytywnie nastawiona i skup sie na tym ze juz tuz tuz ukolyszesz swoja ukochana corunie -jak ja Ci zazdroszcze!!! :) Ja to sobie jeszcze poczekam hmmmm - ale!!!! UWAGA to chyba niemzliwe a jednak - moje dziecko sie poruszalo i jestem pewna ze to moja ukochana fasolka do mnie sie odezwala jestem taka szczesliwa i to napewno nie jelita - cos mnie w sercu az uklulo a to dopiero 13ty tydzien - jak sie nie moe doczekac USG - marze o tym aby ujrzec te milimetrowe kosteczki hmmmMam nadzieje ze Twoj dziadzio bedzie grzecznym chlopcem i babunia jakos sobie poradzi:) Zycze mu szybkiego powrotu do zdrowka - no i pozdrow mamunie od nas :))

IZUSIA - nie smuc sie moja kochana - czytalam ze pod koniec ciazy jestesmy bardziej humorzaste - jak ja Cie doskonale rozumiem - moj mezczyzna wychodzi z domu przed moim przyjsciem - ja tez jesem ciagle sama ale - nie sama now wiesz, pod sercem mauchy nam podskakuja - w koncu to niezle company hi hi hi - kochana jesli tylko chcesz to mozemy isc na dlugi spacer razem - ja mieszkam w londynie - a TY? albo adzwonie do Ciebie i sobie pogadamy co Ty na to????
trzymaj sie cieplo i pomysl sobie ze juz niedlugo to Ty sobie pomarzyc bedziesz mogla o samotnosci hi hi hi
ps Izuniu - wielkie dzieki za wsparcie grubaska - juz sie nie przejmuje:)))

ANYA - Josh jest slodki az bym go ugryzla w nozke i w raczke i ..... hmmm ja to bym zjadla te piekne dzieci ha ha ha
nie zebym ciagle glodna...(?) hi hi hi ja bym naprawde zjadla konia z kopytami hmmm od dzis zabieram sie za cwiczenia,
dzieki za slowa otuchy, masz racje jak urodze to pofruwam przez pare m-cy i klopot nadwagi z glowy,
co z tym filmem brzmi interesujaco - chetne kupie ale gdzie??? napisz cos wiecej - no i Ciebie z brzuszkiem na ulicy mego miasta chce zobaczyc, sama rozkosz:)
Anya - a tak na powznie to Josha na prawojazdy juz zapisalas - Ty to jestes mama!  ;)

MARTUSKA - dzieki za cudne fotki - jak sie patrzysz n Alka to az radosc z serca plynie - tylko rodzic dzieci i miec z nich radosc, no zebatek piekny jeden, dziekiza info o suwaczku, moze kiedys znajde sec - chyba ze ktos mnie wyreczy wczesniej hi hi hi busy musze wracac do pracki :)

Dziewczyny - pozdrawiam Was najmocniej i sciskam wasze pociechy:)))))

milego dzionka
Cioci Evoska :-*

Evoska-od twojej wypowiedzi od razu mi lepiej.A wogole dzis juz jest dobrze, pogoda taka sliczna, swieci sloneczko i ja zabieram sie za male porzadki ale z niektorymi rzeczami musz poczkac na meza bo sama z moim brzucholkiem nie moge zrobic wszystkiego:)).Ale ta dzisiejsza pogoda dodaje mi skrzydel no i oczywiscie moj maluszek, ktory wierci sie niesamowicie i nie pozwala mamie o sobie zapomniec:)
A co do spaceru to Evoska chetnie bym sie z toba wybrala ale problem polega na tym, ze ja mieszkam pod Manchesterem i mam do Londynu bardzo daleko, okropnie nad tym ubolewam.Ale dzieki za propozycje:)
Maxin-kochana jak sie masz?
Caluje was wszystkie
Milego dnia

reklama
EVOSKA ale optymistyczny post,milo sie ciebie czytac wiesz,bije od ciebie duze cieplo ;D ;D ;D
Izusia jak ostatnio czytalm twoj post to tak mi sie ciebie szkoda zrobilo,az bym cie przytulila,za to tule ekran,moze dojdzie do ciebie uscisk ;) Wierze,ze musi byc ciezko,szkoda,ze nie masz tam jakiejs kolezaki,ale juz niedlugo bedzie dzidzi,bedziesz zajeta,a przy okazji jak zapiszesz sie do jakis klubow dal mam to poznasz kogos.No szkoda,ze mieszkasz tak daleko,ale wiesz z tym telefonem jak pisze Evoska to nie glupi pomysl,jak masz ochote poplotkowac,wyzalic sie,bobajerzyc to ja jestem otwarta,na prywa wysle ci moj numer,jak masz ochote dzwon ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry