DZIEWCZYNY
Dziekuje Wam Wszystkim za przemile przyjecie! Dziekuje za wsparcie grubaska dobrym slowem. Juz wczesniej pisalam o Tym, ze mimo tego ze jestem tu sama (rodzina w Polsce) - czuje sie jakbym miala tu rodzine zastepcza ( o Was tu mowa moje kochane
Bardzo mi przykro z powodu babuni
MAXIN - ja tak bardzo kocham moja babulinke - ze jak pomysle o tym ze ona jednego dnia odejdzie to od razu placze - ale to myslenie pozwala mi sobie uswiadomic ze ludzie osiagaja wiek odejscia - i trzeba sie oswajac z ta mysla - no coz. Przykre i smutne. Jedni odchodza drudzy sie rodza....
ARA - GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE - wracaj szybko do sil - ucaluj od nas piekne stworzonko, cieszcie sie kochani wszym szczesciem i wspierajcie sie wzajemnie - buziaki WRACAJ DO NAS SZYBKO!!!
TAMARUNIA - trzymaj sie dziecinko - badz dzielna i nie zamartwia sie na zapas! - co ma byc to bedzie - badz pozytywnie nastawiona i skup sie na tym ze juz tuz tuz ukolyszesz swoja ukochana corunie -jak ja Ci zazdroszcze!!!

Ja to sobie jeszcze poczekam hmmmm - ale!!!!
UWAGA to chyba niemzliwe a jednak - moje dziecko sie poruszalo i jestem pewna ze to moja ukochana fasolka do mnie sie odezwala jestem taka szczesliwa i to napewno nie jelita - cos mnie w sercu az uklulo a to dopiero 13ty tydzien - jak sie nie moe doczekac USG - marze o tym aby ujrzec te milimetrowe kosteczki hmmmMam nadzieje ze Twoj dziadzio bedzie grzecznym chlopcem i babunia jakos sobie poradzi

Zycze mu szybkiego powrotu do zdrowka - no i pozdrow mamunie od nas

)
IZUSIA - nie smuc sie moja kochana - czytalam ze pod koniec ciazy jestesmy bardziej humorzaste - jak ja Cie doskonale rozumiem - moj mezczyzna wychodzi z domu przed moim przyjsciem - ja tez jesem ciagle sama ale - nie sama now wiesz, pod sercem mauchy nam podskakuja - w koncu to niezle company hi hi hi - kochana jesli tylko chcesz to mozemy isc na dlugi spacer razem - ja mieszkam w londynie - a TY? albo adzwonie do Ciebie i sobie pogadamy co Ty na to????
trzymaj sie cieplo i pomysl sobie ze juz niedlugo to Ty sobie pomarzyc bedziesz mogla o samotnosci hi hi hi
ps Izuniu - wielkie dzieki za wsparcie grubaska - juz sie nie przejmuje

))
ANYA - Josh jest slodki az bym go ugryzla w nozke i w raczke i ..... hmmm ja to bym zjadla te piekne dzieci ha ha ha
nie zebym ciagle glodna...(?) hi hi hi ja bym naprawde zjadla konia z kopytami hmmm od dzis zabieram sie za cwiczenia,
dzieki za slowa otuchy, masz racje jak urodze to pofruwam przez pare m-cy i klopot nadwagi z glowy,
co z tym filmem brzmi interesujaco - chetne kupie ale gdzie??? napisz cos wiecej - no i Ciebie z brzuszkiem na ulicy mego miasta chce zobaczyc, sama rozkosz

Anya - a tak na powznie to Josha na prawojazdy juz zapisalas - Ty to jestes mama!
MARTUSKA - dzieki za cudne fotki - jak sie patrzysz n Alka to az radosc z serca plynie - tylko rodzic dzieci i miec z nich radosc, no zebatek piekny jeden, dziekiza info o suwaczku, moze kiedys znajde sec - chyba ze ktos mnie wyreczy wczesniej hi hi hi busy musze wracac do pracki
Dziewczyny - pozdrawiam Was najmocniej i sciskam wasze pociechy

))))
milego dzionka
Cioci Evoska :-*