PINKA25
mama razy DWA;-)
minisia- ja miałam taka sytuacje jak ty czekalismy 6 miesiescy ale sie nie martw bo policza wam od złozenia pierwszej aplikacji
takze spokojnie:-)
Kwiateczek- szok
wogole sie tego czytac nie da ja np nie moge bo szlag mnie trafia

doveinred- tatus da rade nie mart sie
a synek i szybko do taty sie przyzwyczai wiem co mowie bo moja corcia to mamusi pupil i tez do ojcia ciezko bylo sie przyzwyczaic ale jakos to poszlo trzymam kciuki i za was
u nas szaro znow padac zaczeło az 1 dzien piekna pogoda była heheh mała kima a ja na necie buszuje

takze spokojnie:-)Kwiateczek- szok

wogole sie tego czytac nie da ja np nie moge bo szlag mnie trafia

doveinred- tatus da rade nie mart sie

a synek i szybko do taty sie przyzwyczai wiem co mowie bo moja corcia to mamusi pupil i tez do ojcia ciezko bylo sie przyzwyczaic ale jakos to poszlo trzymam kciuki i za wasu nas szaro znow padac zaczeło az 1 dzien piekna pogoda była heheh mała kima a ja na necie buszuje

i na tym koniec -brzuch juz mi tak wysadziło ze ledwo chodze -dzis mija 4 dzien po terminie moze na Mikołajki bedzemy mieli prezent;-)kolejna wizyte u połoznej mam we wtorek i mam nadzieje ze juz urodze do tego czasu...
zaraz ja naucze. hehehehe Powiem ci ze ja mialam takiego stresa przed rzucaniem tego smoczka ze nawet nie wiesz. Fakt ze dostawala go tylko do spania, ale juz od kapieli o niego wolala i musiala go dostac... a tu o dziwo tak gladko nam poszlo. No ale zeby nie bylo tak kolorowo, to teraz zasypia dluzej bo jakies 40 min, a przez ten czas gada, wstaje , odkrywa sie, przyktywa , wierci, opowiada ze koty spia, pieski spia, ciocia spi.... ilez ja sie teraz naslucham. Drzemka bez smoczka przychodzi ciezko...
moja bratowa rodzila 2 tyg po terminie i 3 razy wywolywali jej porod
szok ale wylazl w koncu.mial lobuziak
za duzo jak na taka anorektyczke bylo