Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Co wy na to???nie wiadomo kto jest tam,nie wiadomo kogo pytac
jest nie widaoczny.na watku ktorym jest ,czyli majoweczki tam watek zamkniety jest widoczny i kazy wie ze jest.po pewnym czsei mozna bylo sie strac o dostep a tu???nikt nikogo nie zaprasz,nie wiadomo wogole ze jest,to troche egoistyczne.Wyglada na to ze ten watek zamkniety maja pewne mamy i nikogo wiecej nie chca.nikt nie wiedzial do tej pory ze taki nawet jest

bylam wczoraj u lekarza ale powiedzial ze jest dobrze,klatka czysta i ze bedzie tak jeszcze ze 2 tyg
zdrowka zycze corci,teraz taki okres chorobowy
nie musicie chyba sie odrzu rozdzielac.zadzwon do ravenue ze sytuacja wam sie zmienila i idz do counsilu o HB
powinni pomoc
ide glowe umyc.teraz musze co 2gi dzien myc
Dokladnie. Co to za watek utajniony ze nawet nie wiemy o istnieniu to jak tam sie mozna starac o przyjecie do grona? Nie wiadomo gdzie pytac no chyba ze na glownej stronie napiszemy ze Chce do niewidzialnego wadku a ktos sie moze zlitujeDziewczyny ja mysle ze mozemy stworzyc watek zamnkiety tylko dla naszego watku.My sie znamy a mam z innych watku nie,przynajmniej jaCo wy na to???nie wiadomo kto jest tam,nie wiadomo kogo pytac
jest nie widaoczny.na watku ktorym jest ,czyli majoweczki tam watek zamkniety jest widoczny i kazy wie ze jest.po pewnym czsei mozna bylo sie strac o dostep a tu???nikt nikogo nie zaprasz,nie wiadomo wogole ze jest,to troche egoistyczne.Wyglada na to ze ten watek zamkniety maja pewne mamy i nikogo wiecej nie chca.nikt nie wiedzial do tej pory ze taki nawet jest
![]()

A tak w ogole to jestem za... Jesli bylaby mozliwosc utworzenia osobnego watku zamknietego tylko dla nas, to byloby super... Ale z kim sie kontaktowac na ten temat? Pandorka moze ty nam pomozesz...
;-)

Nie martw sie, z kasa bedzie lepiej, chociaz moja juz ma 10 m-cy i u nas dalej nie jest lekko... Ale mi nikt nie zaplaci za czas spedzony z malutka, ktory dla mnie jest bezcenny 

mam nadzieje ze maly bedzie zainteresowany:-) wspolczuje utraty pracy i w ogole sytuacji, jeszcze tak przed swietami to juz w ogole masakra 

na wyprowadzke szwagra bede musiala chyba jeszcze poczekac, bo znow nie maja pracy
tak sobie dzisiaj pomyslalam ze chcialabym zeby w koncu sie wyniesli, ale jak zaczna po sobie sprzatac( a ja im pomoge wpasc na ten pomysl
) to moga posiedziec tak mniej wiecej do konca roku, na pewno nie dluzej
swieta i sylwka mozemy razem spedzic ale po nowym roku beda musieli kombinowac
niech mi tylko placa za rent no i w ramach rachunkow maja pomalowac lazienke
zobaczymy jak to bedzie mam nadzieje ze wszystko pojdzie ok

a ja coraz bardziej kaszle, rano zatoki mnie rozsadzaja i katar do tego doszedl:-

grzeje grzejnikami na prad pewnie dlatego,ale nie mam wyjscia...
.... Nastka nie drzemie mi w dzien od kilku dni.... na nogach jest non stop 13-14 godzin.