kwiateczek
majowa mama `08
Joklis chyba darujemy sobie Londyn,dzieki.poczekam jeszcze na G ale jak czytalam komentarze to ludzie nie bardzo sa zadowoleni z uslug lekarzy,ogolnie w tych klinikach polskich

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

mysle ze bambino mozesz uzywac oczywiscie jak znajdziesz w3 polskim sklepie
coz..Kwiateczek to nieciekawie masz. mysle ze mozesz zadzwonic do londynu do polskiej przychodni i spytac sie cz takie badania robia i kiedy moglabys przyjechac. u nas jest taka gazetka cogito ktora wychodzi w londynie a w niej masa reklamujacych sie polsskich lekarzy. u ciebie tez ona jest? albo sprobuj na watku dziewczyn z londynu one powinny cie pokierowac.
U nas tez nocka byla koszmarna. maly co rusz sie budzil i musialam go wziac do lozka bo niedalby nam spac. Kaszel jeszcze go meczy pomimo syropku, i rozwolnienie dostal bo juz 3 raz musze mu pampersa zmienic od rana
Co do angielskich "kierowcow" to macie racie. ostatnio czekalam na autobus a sypalo niezienko sniegiem, i nie jeden idio...a bez zapalonych swiatel, z zasniezonymi szybami jechal
A o rowerzystach wogole nie wspomne. Maja oni wyobraznie jechac w taki snieg na rowerze, bez swiatel czy tez jakiejkolwiek kamizelki. Oni maja tu jakies pokrecone prawo.
Minisia jeszcze ci nie gratulowalam wygrania konkursu. widzialam ta kartke internetowa i twoja coreczke chyba. Swoja droga ciekawa jestem jak sie robi takie kartki bo z checia bym sie pobawila w zrobienie dla D lub rodzicow takiej kartki;-)
Juz maruda sie odzywa wiec uciekam. trzymajcie sie cieplo dziewczyny

Mam tylko nadzieje ze nie odesla mnie z kwitkiem
Pinka ty chyba jakies specjalne baterie wsadzilas sobie w d... bo pracujesz jak robot.![]()

musialam wstac ogrzewanie wlaczyc