• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam Mamusie!

Ja na chwilke ,bo dalej sprzatam i na dodatek jeszcze mam klientki dzis na 14:30 ostatnia ,a pozniej jeszcze po niej czeka mnie zmywanie podlog i zakupy jeszcze jakies swiateczne do lodowki ,bo sklepy beda zamkniete :shocked2: moze nie wszystkie no ,ale...

Na nadchodzące Święta Bożego Narodzenia oraz cały najbliższy rok życzę Tobie oraz Twoim bliskim wiele spokoju i radości. Niech wypełnią Wasze serca i zawsze Wam towarzyszą.
kartka_opcom.jpg

Zyczy Maggusia z RODZINKA!

reklama
W naszych sercach radość tryśnie
kiedy w wieczór Wigilijny pierwsza
gwiazdka znów zabłyśnie. Pod
żywą choinką prezenty będą czekać,
a na zielonych gałązkach lampki
pięknie błyskać. A kiedy stół
świąteczny od pyszności się ugnie,
opłatkiem się dzielić zaczniemy i
wszyscy razem w ogromnej radości
kolędy śpiewać będziemy.
Wesolych Swiat zycza Kwiateczek z rodzina
Zobacz załącznik 190860

:szok::szok::szok:
Co tu tak pusto? Chyba wszystkie siedzicie w kuchni co? ja tez dopiero co z kuchni wrocilam i zostal mi tylko kulebiak z lososiem do zrobienia na jutro:tak: Bylismy u pani doktor i dostalismy antybiotyki:szok: Troche sie zdziwilam ze przepisala mlodymu antybiotyki ale pomimo czystych plucek ma pozapychane uszy czerwona ropa i powiedziala ze to wirus i mam zdecydowac czy chce antybiotyk. Przepisala mi cos jeszcze dla niego i jak mu do jutra nie przejdzie to dostanie antybiotyk. Troche sie boje mu go dawal bo taki mlody a juz na lekach. Apetytu nie ma i pic tez nie chce jedyne co mu w glowie to dokuczanie rodzicom i marudzenie:-(
Nie skladam wam jeszcze zyczen bo pewnie wpadne do was jutro

Hej dziewczyny...
Ja tez zyczen nie skladam, bo bede jutro... Wlasnie z zakupow wrocilismy-czyste szalenstwo... Asda pelna, bylismy 3 godziny...
Ostraszka nie martw sie, ze mlody i na antybiotykach... Po to sa, zeby pomoc... Moja byla na antybiotykach od urodzenia... Pierwszy tydzien brala dwa, a nastepnych 5 tygodni jeden... 6 tygodni w sumie brala, i nic jej nie ma... Po co sie ma biedaczek meczyc, jesli sa tabletki, ktore moga ulzyc... Ale to twoja decyzja...
Oki laski uciekam na razie, wpadne jutro z zyczeniami-tak swiatecznie w Wigilie, buziaki

Ja skonczylam dzis gotowanie.G wrocil wczesniej wiec musialam nadrobic bo przy Kondziu sie nie dalo:baffled:jutro jeszcze reszta.Chyba uda nam sie spedzic te Wigilie razem bo jutro ma byc w pracy o 4 rano:szok:ale skonczy ok 11ej wiec ok 13 bedzie w domu:tak:a ja bede dalej robic:tak:
Ostraszka nie czekaj tylko mu daj:tak:Kondzio bral antybiotyk jak mial 2 lub 3 mies.moze czyscic na poczatku a nawet dwa dni ale jak dluzej to idz do klekarza by dal inny antybiotyk:tak:czasem trzeba wybrac lepsze zlo by pomoc:tak:

kochane mamusie fajnie sie czyta ostatnie posty kazda zapracowana :-D:-Dehh swieta suuper czas i mimo iz marzylam o tym teraz zaczynam tesknic za domkiem i rodzicami:szok:

no coz w tym roku wszystko na mojej glowie nie ma mamy co pomoze doradzi ale i tak jest ciekawie
dzis upieklam z coreczka i synkiem pierniczki
dokonczylam reszte potraw i jestem z siebie dumna
a teraz zyczenia bo jutro nie zajrze napewno :tak:na 10 ide z synkiem do lekarza bo sie pochorowal a potem przygotowan ciag dalszy:tak:

swieta.jpg

Lawiny radości,
potopu miłości,
lampek migania,
kolęd śpiewania.
Prezentów bez liku,
wiele kolędników
oraz Sylwester do rana
z lampką szampana!
Wesołych Świąt

Niech Bóg Miłością nasze dusze napełnia
Niech Duch Święty swą rolę wypełnia.
A Jezusek maleńki dziś narodzony
Rozkołysze wszystkie szczęścia dzwony.
By też opłatek biały pan Jezus nam pobłogosławił,
By w ten dzień jedyny każdy dobrze się bawił.
By Mikołaj zmieścił się w kominie
Niech zła passa jak jest to minie.
Byście te święta rodzinnie spędzali
Jezusa maleńkiego godnie przywitali.
Byście za dużo gorzałki nie wychleli
I przy stole trochę też o nas wspomnieli.
Byście jedno wolne nakrycie też na stole mieli
I o wszystkich bliskich, a nieobecnych gorąco myśleli.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry