reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

KWIATECZEK WLASNIE OGLONDAM

cos strasznego prezydent jego zona i wielu wielu innych nie zyje to jest po prostu okropna tragedia

Boze juz chyba nigdy do samolotu nie wsiąde!!!!!!!!!!

reklama
Do nas to chyba teraz dochodzi:-:)-:)-(Jak zobaczylismy trumne to sie poryczelismy,znowu:-:)-:)-(szkoda ze Pani Marii nie mogli zabrac,powinny byc dwie trumny,ludzie oddali by hold obojgu
[*]
[*]
[*]Ciekawe co teraz bedzie sie dzialo.Bedzie przelom.Zdumiewajace jest to ze swiat laczy sie z nami,z Polska.Ciekawe czy sobie wyobrazal ze kiedys go tak pozegnaja wszyscy,szkoda tylko ze tak przedwczesnie:-(Niewyobrazalne jest to co przechodza teraz te wszystkie rodziny,tyle mlodych ludzi rowniez zginelo:-:)-:)-(

hejka dziewczyny.
Tragedia straszna , zgodze sie byl jaki byl ale nikomu nie zycze takiego losu az sie plakac chce. Zreszta dzien ten byl tez i dla mnie osobiscie smutny bo niestety nie udalo sie utrzymac tej ciazy :(
Jeszcze krwawie a boli jak smok, bylam na badaniach wczoraj i zarodka juz nie bylo widac , robia mi badania krwi by wykluczyc ciaze pozamaciczna, Ostateczne wyniki wszystkiego pewnie beda cos w czwartek....... och no coz znow trzeba bedzie sie starac, mniejmy nadzieje ze za niedlugi czas znow napisze ze jestem w ciazy.

Doweinred-bardzo mi przykro ze straciliscie fasolkę..........trzymam kciuki zeby następnym razem sie udało
Kwiateczek- Marii Kaczynskiej nie wzieli bo jej ciała jeszcze nie znaleziono:no::no::no:

wczoraj czytalam ze z pośród tych 24 ciał ktore jak narazie znaleziono około 14 osob mozna zidentyfikowac bez większego problemu reszty identyfikacja odbedzie sie przez badanie DNA tak zmasakrowane sa ciała;-((((

doveinred (*) tule mocno

co do tragedi narodowej to mam dola i jak zawsze w takich sytuacjach czlowiek mysli kiedy i jak moja kolej a przeciez strach tak myslec bo mamy dzieci i tyle jeszcze do zrobienia... ehh jakies naszlo mnie zle samopoczucie
a dzis wogole mam zle cisnienie 151/65 masakra jakas ;/

reklama
Witanko Mamusie!

To co stalo sie JEST STRASZNE TO TAKA WIELKA TRAGEDIA!
Ciagle ogladam wiadomosci i nie moge uwierzyc...lzy cisna sie do oczu za kazdym razem...
W polityce nie siedze ,ale po Kaczynskim i zonie widze ,ze to tacy swojscy ludzie byli...szkoda kazdego czlowieka...
Poprostu nie moge do dzis sie otrzasnac z tego ciagle o tym mysle!

Dovinered wspolczuje bardzo ,ze straciliscie fasolke :(
przytulam cie mocno...

Do góry