reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
hej Mamuski;)

ja rowniez jestem z UK a dokladnie Irlandia Polnocna..mam dwojke brzdacow..3,5 letniego chlopca i 3 miesieczna core takze szczesliwa jestem na maxa bo trafila mi sie wymarzona parka no i moj M tez niczego sobie, dobry czlowiek z niego...

piszecie o rajstopkach dla chlopcow... na ebay znajda sie meskie rajstopki hihi i tez na poczatku sciagalam z PL ehh

tak pozatym siedze w domu i nie pracuje... jedynie rysuje portrety ze zdjec na zamowienie;) pod koniec roku bedziemy zjezdzac do naszego gniazdka w PL i juz sie doczekc nie moge bo to siedzenie w domu po woli zabija ..co za duzo to nie zdrowo jak to sie mowi;)

Pozdrawiam was goraca

witam mamuśki ale mnie tu długo nie było :szok: ale mi juz od dawna wiatr w oczy także nic nowego , na całe szczescie córeczka zdrowa i z tego sie cieszę najbardziej :tak:
a no i w końcu kupilismy domek jutro klucze odbieramy juz nie moge sie doczekac remontu i zakupów...ale ile nerwów z tymi angolami trzeba przejść to głowa mała , osły osły i jeszcze raz osły :wściekła/y: wiecie może gdzie kupie typową sukienke na chrzest dla małej nigdzie nie moge znaleźć dostałam dwie ale w ecri , a chciałabym bialutką , wiecie może gdzie dostane??? bede wdzieczna :tak:
pozdrawiam !!!!

hello lucy22 wieeeeeeeeeeeeeeelkie gratulacje z powodu domku!!!!!!!!!!! to super, ze macie juz wlasny dach i zaden landlord sie nie panoszy :-), nad stanem umyslowym angielskiego spoleczenstwa spuszcze kurtyne milczenia :eek:. mam nadzieje, ze remont pojdzie szybko i sprawnie, nie tak jak u moich znajomych, gdzie przychodzily jakies debilne inspekcje z councilu chyba, z nadzoru budowlanego i wciaz cos im nie odpowiadalo, raz prawie pol chaty musieli rozwalic(prawie wszystko juz bylo zrobione), bo nagle komus sie przypomnialo, ze skrzynka od elektrycznosci ma byc nigdzie indziej tylko w toalecie i juz..... eh..... trzymam kciuki :tak:
a sukienke sproboj na ebayu, bo w sklepach nie mam pojecia :confused:

witam. w poneidzialek wyjazd, i normalnei juz mam dosyc. kolezanka bedzie dogladac mi chaty. najgorsze,z e z lata wjedziemy w wiosne, bo tam szykuje sie ochlodzenie, no i musimy przejchac odre i wisle, akurat jak fal abedzi etam dochodzic. samochod bedzie zapakowany po same brzegi, spowrotem zreszta tez. chcem se kupic zestaw obiadowo -kawowy, al ejeakiej firmy, to jeszcze pmysle.
odezwe sie pewnei ju zpo powrocie, wiec udanej zabawy.

hej
lucy gratulacje domku a w ktorej dzielnicy kupiliscie?? oby remont poszedl szybko i sprawnie :)))) a kiecuszke, hmmm wiem ze jedna laska kupowala w primarku taka zupelnie prosta sukieneczke i biala, moze warto tam poszukac, no i przede wszystkim tania:)

u nas goraco, w koncu jakas ladna pogoda, chodzimy sobie do parku, Kondzio zachwoycony kwiatuszkami, lazi potrawce, jakby mogl to caly park na czworaka by przeszedl :D

ok lece na spacerek z psiakiem:)

witam. w poneidzialek wyjazd, i normalnei juz mam dosyc. kolezanka bedzie dogladac mi chaty. najgorsze,z e z lata wjedziemy w wiosne, bo tam szykuje sie ochlodzenie, no i musimy przejchac odre i wisle, akurat jak fal abedzi etam dochodzic. samochod bedzie zapakowany po same brzegi, spowrotem zreszta tez. chcem se kupic zestaw obiadowo -kawowy, al ejeakiej firmy, to jeszcze pmysle.
odezwe sie pewnei ju zpo powrocie, wiec udanej zabawy.

kiki cholipa, tam strasznie pozalewalo, uwazajcie bardzo
a porcelanowe zestawy chyba z Chodziezy albo Lubiany najpiekniejsze, mam w Polsce, ja kupimy chatke to se tez przywioze, bo teraz nie chce mi sie ich targac bo i tak sie wytluka w trakcie przeprowadzki :-D

Witam
W koncu watek troche ruszyl:-)
Wazka witaj:-)
Lucy witaj:-)Jesli chodzi o sukienke to tu widzialam wlasnie u Pakistanczyka w sklepie,primark tez ma chyba:tak:co do intelektu anglikow.hmmmmmm
Kik my jedziemy za tydz,az sie boje.tu taka ladna pogoda a tam pozalewane tyle ze szok:szok:tak szkoda mi tych ludzi:no:
uciekam spac jestem po pracy,jutro tez ide:tak:

reklama
Witam
Alez mamy dzis upal:-):-):-)niestety poparzona juz troche jestem wiec musze omijac sloneczko:sorry2:
Alex ja nie mieszkam na terenach zalewowych na szczescie:sorry2:moj G tez z lotniska tez ndojazd nie powinien byc utrudniony :sorry2:oby tylko teraz nie padalo.
Ja dzis do pracki,az zal isc w taka pogode ale na 5 wiec dzionek w sumie zaliczony:tak:

Do góry