WITAM BABECZKI po wekendzie Spedzilam go bardzo milo,w sobote bylam z koleznka w kinie na "Take the Lead" fajowy film,polecam Anya

i innym laska,ktore lubia tanczyc ;D Kolezanka sie smiala,ze nie boje sie isc w tym stanie

Wieczorkiem niespodziewanie odwiedzili nas znajomy i tak zrobila sie mal impreza,niezle sie usmialam ;D ;D ;D W niedziele z mezem swietowalismy jego urodzinki,mily bardzo dzien ;D
A dzis od rana sprzatam,poukladalam w koncu ciuszki do komody,a w srode malujemy i urzadzamy pokoj nie moge sie doczekac

A co Wam powiem,od soboty miewam male skorcze,wczoraj troszke sie wystarszylam,ze to juz to,ale przeszlo,trwaly one dosc krotko i nie powiem czasmi nawet zabolalo :

brzuch mnie bolal jak przy @ i sie spinal,czyzbu organizm powili sie szykowal???Hmm..
Do tego chodze do ubikacji dosc czesto na cos wiecej niz tylko siku

Krzyrze daj o sobie znac i bodra bola,uda jakies ciezki sie robia,a koncowki palcow to juz nie mowie czesto dretwieja,cos slabe mam to krazenie.Jutro ide do poloznej wiec zapytam czy to tak ma byc??!!Moz e wkoncu zrobia mi badanie krwi,bo ostatnio mialam w lutym,ostatnim rzem zapomnialm mi pipa zrobic,a ja tez sie nie przypomnialam,jakos mi ulecialo.Jetsem bardzo podekscytowana,juz nie moge sie doczekac./nawet Wojtek coraz czesciej mowi,ze tak by ja chcial usciskac ;D
Tamarunia ty to pewnie juz nogami przebierasz,wieli dzien sie zbliza co???Jak sie czujesz przy koncowce,Jak woezek rozpracowalas?
Malvina milusno byc blizko rodziny,zobaczyc wszystkich i slyszec tel milych komplementow na temat corci,odpoczywajcie
Martuska ,a ty jak po urodzinach meza???Pewnie troche podobny z charakterku do mojego,tez tak bardzo sie wszystkim przejmuje,choc mocno stapa po ziemi czasmi wiary w samego siebie mu bark??!!!
Maggusia wierze,ze juz bys chcial miec wlasny kat i nie urzerac sie z innymi ludzmi,zalatwiaj co mozesz aby poczuc w koncu swobode,zycze aby udalo sie to jak naj szybciej
A Inne laski jak spedzily wekeend???????!!!!!!!!W sobote taki piekny byl dzien ;D oby wiecej takich,bo wczoraj i dzis jest do bani :

do uslyszenia
pozdrawim wszystkich papa