czec dziewczynki
Izunia - pij zielona herbate, a pije codziennie 2 kubki min - odkrylam jej dzialanie
jedzac obiad w chinskiej popiajac zielonke - nigdy nie mialam potem problemu z trawieniem, wzdeciem itp
a jedyny objaw przedawkowania - fasolka moze miec skosne - zielone oczka

zartowalam ;D
pij duzo plynow - nadmiar zawsze wysiusiasz - a ze woda w organizie zastojem to
normalne - ja jestem w 15tym i puchna mi nogi tak ze ok 20 tej to ja juz na pupie siedze i koniec
domowych obowiazkow - bo nie tylkoopuchlizna doskwiera ale i pieczenie i obolale nozki
jak u swineczki - ale u mnie to normalne - mam problem z krazeniem i tak juz to jest
3maj sie dzielnie - juz nie dlugo ... :

jak ten czas leci
ja dzis mialam szefow nad glowa - wiec 1001 rzeczy do zrobienia - a nawet udawania ze sie robi
bo co tu robic jak ruchu nie ma - lezec, kleczec, spiewac hmmmm kotki wycinam teraz na kartki
'good luck'

Izunia - w Polsce jest duzo taniej - prawda ze asortyment ubozszy niz tutaj
ale jest kilka sklepow - nawet internetowy - ostatni zamawialam - jak siostra chce sie ze mna sknsultowac chetnie
podpowiem kilka rzeczy - ale pamietaj ja tu na rynku karteczek jeszcze raczkuje
Tamarunia - odzywaj sie karbie, my tu juz wszystkie zyjemy Twoim porodem, zycze spokoju, radosci
z ujrzenia malutkiej oj oj oj to uz jutro
pozdrawiam Cie goraco!
Majeczka - na zakupy pojdziemy - a nawet i na deser pozniej (hmmm zawsze bylo na drinka - teraz soczek i deser

)
bedziesz mi musiala opowiedziec wszystko ze szczegolami o spotkaniu na ktorym mnie nie bedzie buuuu
zamowilam sobie bluzke z internetu
Maja ja juz nie mam w czym chodzic, brzuszek rosnie
tak szybko i wiecie co boli to troche he he he
trzymaj sie cieplo i nie dzwigaj - bo jak nauczysz od poczaku to beda wykorzystywac, mi szefowa kazala
obrazy wieszac (ciezkie) a ja do niej ze chyba musimy kogos o pomoc poprosic bo dla nas (mnie i jej;0)
za ciezko i tyle, nie daj sie tam, mow ze ciezkie, ze cie brzuch rozbolal i stekaj, w koncu ludzi
trzeba uczulic, ze Ty i tak juz dzwigasz jednego czlowieka wiecej, prawda?
nie wstydz sie bo tu nie tylko o ciebie chodzi ale o kruszynke tez, popros o przeniesienie nasiedzace miejsce przy kasie itp
a potem - jak Maxin mowi sama wyczujesz moment na odejscie, mam ksiazke Balance and Work
jak chcesz podrzuce Ci
Maxin - no to sie narobilo z tymi badaniami, dobrze ze mile pielegniaki byly i poczestowaly kanapka
powinni Ci jakis cieply placek zaserwowac i herbate - 3 godziny w szpitalu spedzilas? bidula
odpoczywaj i juz niedlugo kruszynka sie pojawi cos mi sie wydaje ze szybciej niz sie spodziewasz

Wiesz z tymi ciazowymi symptomami to jedyny chyba taki najwazniejszy to rosnacy brzuszek

))))
na samym poczatku zapachy (zwlaszcza jak moja szefowa pali jeden za drugim mi pod nosem)
sama palilam - rzucilam z dnia na dzien po tescie ciazowym, ale jakos mi ten zapach nie lezal na nosie
teraz juz wlasciwie nic mi nie dolega - jdynie opuchlizna nog po calym dniu na nogach
humorki? hmmm zawsze bylam osoba szybkiej reakcji smiech, lzy, furia..... wlasciwie odczuwalam
fale - czasami mialam wrazenie ze siedze na bombie hormonalnej - ale spoko, dopada mnie furia jak sie
cos zlego dzieje typu GP (nie wspomne) ale nawet gdybym nie byla w ciazy szlag by mnie trafil
gdyby mnie ktos tak odwlekal 8) nie no czuje sie cudownie - wstyd narzekac
Lwica - jak tam cwiczonka - tak myslalam o Tobie, moze zapisz sie na raz w tyg na joge?
to kosztuje ok 8£ za godzine - ale super efekty no i jestes pod kontrola - co Ty na to?
pokaz nam Olivierka - pewnie juz urosl :angel:
Martuska - nie martw sie mama mi mowil ze ja mialam skaze bialkowa bardzo dlugo - potem nagle z dnia na dzien
przeszlo jak reka odjal, a o nie przespanych nocach dzieciatka - to slyszalam ze jest taka metoda jakiegos doktora, ze jak dziecko w nocy placze, masz mu sie pokazac, aby czul sie bezpiecznie ale nie reagowac, nie brac na rece itp
i powoli sie odzwyczai - jak znjade szczegoly napisze wiecej
ze zdjeciami kartek super pomysl, muslalam o stronie www w przyszlosci - ale wszystko sprzedane!!!!!
na wielkanoc wam zalaczylam jedna karteczke mojgo wykonania - obiecuje niedlugo
mini galerie - dzieki za zainteresowanie - to mi daje tyle energii do dzialania za szok!!!
ahaaaaa moj maz to nie maz (czy to maz czy nie maz ....... czy chcialaby Pani kowala

))
to moj partner od 2.5 roku - slub planoalismy na potem - ale tak sie zlozylo ze fasoleczka w drodze
wiec.... slub sie odbedzie po narodzinach perlki - nie chcialam sie stresowac podczac ciazy
ni ewiem moze to glupe ale slyszalam ze zamazpojscie to oromny stress - jak bylo u Was laseczki
podzielcie sie doswiadczeniem
Ara - gdzie sie podzialas, pokaz nam Marcelka
dziewczyny kiedy mozna zapytac o plec dziecka - ja mam miec scan w 17tym tyg
to chyba juz bedzie wiadomo - i bardzo chce wiedziec czy to ona czy on
a moja mama mowi ze nie powinnam

)
jak bylo u was,
te dziwne klucia mi przeszly ale byly nie przyjemne
mialyscie tez cos takiego? nikt mi nie odpisa na moje pytanko
to tak jakby mnie drut ostry klul w brzuchu hmmm dziwne
papatki o jutra
jutro piatek wow