Hej dziewczyny.
Ja cos ostatnio nie mam czasu nawet chwile posiedziec na internecie.Musze zaczac wyganiac tatusia z Olivka na spacery zebym miala chociarz czasem chwile dla siebie. Olivce zeby rosna w expresowym tempie-dopiero co gorne jedynki wyszly i juz obydwie dwojki sie pokazuja.Probuje ja tez nauczyc pic mleko modyfikowane bo jak narazie pije mleko tylko z piersi a ja bym chciala przestac karmic jak bedzie miala roczek wiec musze ja nauczyc,tylko ze jak narazie nie chce pic.Dalej szukamy domu i juz mnie to bardzo wkurza bo ciezko jest znalez a jak do swiat sie nie przeprowadzimy to bedziemy musieli chyba na swieta tutaj zostac. Wogole to moj D sobie wymyslil ze pojedziemy samochodem do Polski i w sumie zastanawiam sie bo nie wiem jak to jest,jeszcze nigdy nie jechalismy samochodem do tego to bedzie zima no i nie wiem jak Olivka zniesie podroz.Czy ktoras z was jechala moze z malym szkrabem do Polski samochodem??
Musze sie tez wam pochwalic ze sie wzielam za siebie i w ciagu miesiaca schudlam 5kg a co najlepsze wcale nie gloduje :-)
Pinka ja mialam problemy ze snem 2 miesiace przed porodem.To byla masakra bo probowalam zasnac i zawsze tylko ze 2 godziny przewracalam sie z boku na bok i nic to nie dawalo wiec ogladalam filmy tak do 6 rano i wtedy udawalo mi sie zasnac na 3-4 godziny.W dzien nie spalam zeby sie bardziej zmeczyc i myslalam ze to pomoze mi zasnac wieczorem ale niestety dzien w dzien bylo to samo-probowalam roznych sposobow i nic nie pomagalo.A wlasnie 2 miesiace przed porodem moj D wyjechal z Anglii i ja mialam za duzo rzeczy na glowie-wrocil 2 tygodnie przed porodem i dopiero wtedy zaczelam normalnie nocki przesypiac,tak ze Gosia moze miec racje co do tego ze moze za duzo masz na glowie i przez to ta bezsennosc

Poza tym bardzo ladny wozek,posciel tez-gdzie robisz zakupy??
Gosia fajnie,ze energia Cie rozpiera,oby tak dalej:-)
Pisalyscie dziewczyny o
grzybie-mojej siostry tesciowa miala problem z grzybem w domu i wiecie co zrobila?-wyczyscila go najpierw woda,poczekala az wyschlo i to miejsce dobrze przetarla domestosem-do dzis jej grzyb nie wylazi.