Czesc babeczki , wpadam jak po ogien
Malvinko, Maja cod miod!! Taka krupeczka z nije, ze nic tylko calowac i calowac i az ugryzc by sie chialo
Maxin sliczniusi pokoik i tak wszystko juz ladnei przygotowane, ach wierzez, z ejuz nei mozesz sie doczekac. W takim fajnym miesiacu urodzic, wiosna, swieza zieln i ciepelko 8) A sama Ty wygladasz kwitnaco jak na ostatnie dni z brzuszkiem
Madziiu Twoja Olivka, to pewnie juz chodzic bedzie za chwile. Oj wierzez, ze czasu nie ma za wiele na bb 8)
Betka, jak masz regularne okresy to jak najbardziej w ciaze mozesz zajsc. Fakt fajnei byloby mniec juz dwojeczke za soba, ale ja potrzebuje troche odrzyc i chce dopracy isc. No ijakos nei wierzez, ze kiedykolwiek bede miala dzieciatko tak grzeczniutkie jak
Lwica czy
Ara 
Moze w przyszlym roku jakies strarania, tak, zeby dziecko sie urodzilo w 2008 :

ale to jeszcze nawet z mezem nie obgadane :laugh: On to mi powiedzial, ze dwa nastepne strzelimy sobie jedne po drugim za jakies 8 lat, ale wtedy to ja nie bardzo chcialbym sie w dzieci maic

Nooo czas pokaze.
W sumie to jest tak, ze jak sie ma dzieci w malym odstepie to ja mysle, ze zawsze jakos daje sie rade i jedno jest grzeczniejsze na tyle, zeby mamusia sie nei wykonczyla

No i napewno czlowiek czasowo jest lepiej zorganizowany :laugh:
Ulinek co tam u Twojej siostrzyczki slychac, napisz nam prosze!
Dla calej reszty gorace buziaki i blagania o wyrozumialosc