Pinka Eryczek jest uroczy i oczywiscie sliczniutki

az mi sie zachcialo
Igasia wspolczuje.ja wcale nie mialam lepiej.Skurcze zaczely mi sie w piatek o polnocy,rano w sobote kazali mi juz przyjechac ale niestety do niedzieli tak mialam,w skurczach.Wody mi przebili ale nic nie dalo.Rano w niedziele zdecydowali dac mi znieczulenie w kregoslup i przygotowywali do cesarki.Lecz najpier probowali vacum a potem kleszcze i tym sie uydalo.o wlos uniknelam cc.liczyl sie czas wiec wszystko z szyciem od zaszczyku trwalo chyba ok 30-40 min.O 11.38 am byl na swiecie,.Mial niestety po vacum zdrata skore co po kilku godz wygladalo paskudnie.Potem ropa itd.Patrzylismy i plakalismy ale po 2 tyg nie bylo sladu.Gorzej ze mna bop bylam pocieta bardzo.Midwife jak do mnie przychodzila i potem zaczela mi tlumaczyc jak wygladal moj porod(z karty)to kiwala glowa,ze ciezki itd.Bardzo mi pomagala na poczatku.Cudowna kobieta ale ponoc juz nie pracuje.Na mnie chyba sie tak nie odbilo jak na tobie,nie wiem.Zapomnialam juz o tym,teraz chce nastepnego

i jesli bede miec taka sama opieke to bedzie super

Taka natura ze nie da sie tego przejsc bezbolenie.Ja tez jestem po 30ce,z niedowaga wiec wszystko mialo wplyw

Zycze ci zebys miala jak chcesz,najwazniejszy jest etraz spokoj dla Ciebie
Gabi ja nie latalam w ciazy
Kamila dzieki,wychodzi na to ze niekoniecznie trzeba przepracowac w ciazy te 26 tyg by miec MA

superMoge wiec dzialac zaraz po slubie

albo tuz przed

czas leci

Musze z G pogadac.bede miec bo zaczynam teraz prace a koncze w okolicach listopada

Musze miec tylko 13 payslepow z min125f chyba.
A co to jest OMG I SPD