Szczebiotka
Fanka BB :)
Kamilalopez wielkie dzięki za odpowiedź
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
nie zrywal nic,nie bylo zadnego rozerwanego napletka
on tylko roszerzyl lekko na tyle by szkod nie bylo.
bo jak teraz,,,jak jest dorosly....
podroz tez ok ja sobie nas nie wyobrazam tyle godz w aucie z Kondziem
do lotniska 2 godz jest ciezko
MAlagorzatka i Pinka mam do Was kochane pytanie w ktorym cyklu po odstawieniu antykoncepcji udalo Wam sie zajsc w ciaze?? i jak sie czulyscie po odstawieniu antykoncepcji?? mialyscie jakies zaburzenia?? pozdrawiam Mamusie Sorry za wciecie sie w temat![]()
MAlagorzatka i Pinka mam do Was kochane pytanie w ktorym cyklu po odstawieniu antykoncepcji udalo Wam sie zajsc w ciaze?? i jak sie czulyscie po odstawieniu antykoncepcji?? mialyscie jakies zaburzenia?? pozdrawiam Mamusie Sorry za wciecie sie w temat![]()
co do wodniaczka to nie mam pojecia,pierwsze slysze
Aha a jakie bralas tabletki ? ja marvelon ...hej u mnie w 2 cyklu;-)) czułam sie dobrze oprócz bóli podbrzusza które miałam............a co udało ci sie????/
cale 2 tygodnie
i nie wiem oczywiscie dostalam jeszcze infekcji od tamtego czwartku az do tej srody moze przez to sie spoznia ??