• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam..
za 3 tygodnie lece do PL liniami WizzAir z 4 miesiecznym synkiem..i mam pytanie do mamusiek ktore leciely ta sama linia z maluszkami w podobnym wieku.
No wiec czy moge miec osobna torbe podreczna z rzeczami tylko dla maluszka?co z mlekiem,zabrac juz przygotowane wczesniej mleko,czy moge miec te kartoniki jednorazowe? i czy jesli fotelik jest kompatybilny z wozkiem to moge zabrac jedno i drugie albo czy zamiast wozka moge wziac sam fotelik?(oczywisice nie ze soba na poklad)
Troszke sie stresuje tym calym lotem i jesli macie jeszcze jakies rady dotyczace lotu z niemowlakiem..bylabym wdzieczna.:)

reklama
Hej malinowa. Małemu nie przysługuje torba podręczna, zatem wszystko, co dla niego bierzesz na drogę musisz mieć w swoim podręcznym (w tym również np. swoją torebkę). Mleko możesz w kartonikacg, a możesz wodę + proszek-twój wybór. Jeśli fotelik da się"wkliknąć" na ramę to możesz go mieć, przy czym koniecznie musisz mieć dwie naklejki-jedna na ramę, a drugą na fotelik i oddajesz razem. NAwet jeśli odprawiasz się on-line musisz podejść do stanowiska odpraw po naklejki, bo inaczej ci wózka nie zabiorą. Może znajdziesz coś pomocnego w temacie Lot samolotem .

Witam
Izka czuje sie lepiej,nudnosci sa zadko:tak\:w koncu:sorry:scan mam 31go:tak:za tydz:tak:
Malinowa witaj.Ja lecialam z 4miesiecznym synkiem:tak:Pandorka juz ci napisala wszystko.Dodoam ze ja mialam mleko gotowe,musialam tylko probowac.

Ale u nas fajnie,cieplutko:-)

Dobry Wieczorek:-)
Kurcze o tym czasie nie wiedziałam w ogóle jakaś zakręcona jestem ostatnio.
A tak na marginesie to jestem tu nowa i chciałam się przywitać:-)

Witaj....

Kwiateczek- no to czekamy z niecierpliwoscią na scan;-) mam nadzieje z focie wstawisz i pochwalisz sie kto tam apartament zamieszkuje:tak::-D
kamila- to pogoda taka jak u nas do kitu!!!!!!! leje i wieje ze nawet na spacer wyjsc nie mozna:no:

wczoraj zamówiłam młodemu spiworek do wozka bo jak ma byc tak zimno to mi zmarznie a pozatym przyda sie jak do polski polecimy,u nas nocka kolejna niewyspana mlody ma karat -sama woda podejrzewam ze na zeby bo na gorze dotknac sie nie da a dziąsła wygladają okropnie.....

Ciekawe jak tam Igasia po przeprowadzce???/

cos nam laseczki pouciekały Gosia Hronek Ada dzie jesteście????

Witam u nas od 2 dni pogoda nawet w miare ladna. Wieje ale nie pada a to najwazniesze bo dzieciaki moga wyjsc na dwor. One sie wybiegaja a ja zadowolona bo mam cisze i chwilke dla siebie:-).

Silene witaj:-)

No wlasnie,ciekawe jak Igasia

Kwiateczek a pijesz duzo wody?Albo probowalas jakimis innymi sposobami pozbyc sie tych zaparc?Podobno powinno sie tez jesc duzo blonnika

Irka korzystaj poki mozesz bo tu z pogoda nigdy nie wiadomo.u nas juz bardzo dawno w dzien nie padalo na szczescie ale wiem ze jak sie rozpada w koncu to z tydzien bedzie bez przerwy

gadalysmy o prawku ostatnio i wczoraj wyobrazcie sobie spotkalam mojego kuzyna ktorego jeszcze przed wyjazdem do uk nie widzialam z kilka lat i co sie dowiaduje-on wlasnie jakis kurs konczy i bedzie instruktorem nauki jazdy,wiec oczywiscie ja moge miec u niego jazdy taniej:-)

reklama
Dzień Doberek:-)
kamilalopez,kwiateczek,PINKA dzięki za powitanie:-):-):-)

Mieszkamy w New Brighton(North West),mamy już trójkę dzieciaczków od jakiegoś czasu staramy się o kolejne.Chociaż ciężko się otrząsnąć po dwukrotnej stracie to nadal mimo strachu mamy nadzieję,że się nam uda.
Po ostatnim poronieniu jest to nasz pierwszy cykl starań.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry