Igasia
Wrześniowe mamy'07
Hej babetki!!!!
Gorzalka hahahahahahaha!!!! ale Naska kochana mnie rozbawila!!!!ale ma pomysly...a Julian jak grzecznie siedzial hahahahah!!!!!

Moja Emi ostatnio zuzyla mi caly krem na dzien!!!!! posmarowala sobie nim swoje nogi i powiedizla ,ze chciala pachniec!!!i zebym sie nie gniewala,bo drugi krem (na noc) mi zostawila!!!

Idz do lekarza,bo to dziwne,ze odczuwasz jeszcze taki dyskomfort.
ja mam to piorunskie cystocele i najprawdopodobniej czeka mnie operacja.
Tu mam wizyte na 3 stycznia,ale i tak pojade do Polski i sie zbadam porzadnie u fachowcow ,a nie u gluptakow!Jeju,jestem taka zla!!!dlaczego nie posluchano mnie i nie zrobiono cesarki?teraz juz wszystko byloby zagojone i bez problemow! Ale piekne rzeczy dziergasz!!
Moze mi kiedys zrobisz jakas czape,albo chociaz opaske? 
A tak w ogole,to witajcie kochane...ja jakos nie mialam czasu....dalej nie mam,ale coz...juz chyba teraz inaczej nie bedzie

Pinka ,kurcze...koniecznie idz do lekarza w Polandzie!!
Kwiateczek pierwsze porody mialysmy baaardzo podobne,mam nadzieje,ze teraz pojdzie Ci wszystko latwiej i szybciej i bez problemow. jedz ladnie,zeby dzidzia rosla
Ja jestem taka wegetarianka jedzaca ryby
...wszyscy mi mowili,zebym jadla mieso w ciazy,bo dziecko bedzie male...heheheheh!! Moglam sie ich posluchac,bo moze wtedy nie bylyby takie wielkie te dzieciaczki!!:-):-):-)zarcik! Ale moze sprobuj,moze podejdzie Ci jedzonko wegetarianskie?
A mialas robiony poziom tarczycy z powodu tych mdlosci?
Kamila juuuuuuuuhooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!GRATULUJE FASOLECZKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
:-):-):-)
Gorzalka hahahahahahaha!!!! ale Naska kochana mnie rozbawila!!!!ale ma pomysly...a Julian jak grzecznie siedzial hahahahah!!!!!

Moja Emi ostatnio zuzyla mi caly krem na dzien!!!!! posmarowala sobie nim swoje nogi i powiedizla ,ze chciala pachniec!!!i zebym sie nie gniewala,bo drugi krem (na noc) mi zostawila!!!

Idz do lekarza,bo to dziwne,ze odczuwasz jeszcze taki dyskomfort.
ja mam to piorunskie cystocele i najprawdopodobniej czeka mnie operacja.
Tu mam wizyte na 3 stycznia,ale i tak pojade do Polski i sie zbadam porzadnie u fachowcow ,a nie u gluptakow!Jeju,jestem taka zla!!!dlaczego nie posluchano mnie i nie zrobiono cesarki?teraz juz wszystko byloby zagojone i bez problemow! Ale piekne rzeczy dziergasz!!

Moze mi kiedys zrobisz jakas czape,albo chociaz opaske? A tak w ogole,to witajcie kochane...ja jakos nie mialam czasu....dalej nie mam,ale coz...juz chyba teraz inaczej nie bedzie

Pinka ,kurcze...koniecznie idz do lekarza w Polandzie!!

Kwiateczek pierwsze porody mialysmy baaardzo podobne,mam nadzieje,ze teraz pojdzie Ci wszystko latwiej i szybciej i bez problemow. jedz ladnie,zeby dzidzia rosla
Ja jestem taka wegetarianka jedzaca ryby
...wszyscy mi mowili,zebym jadla mieso w ciazy,bo dziecko bedzie male...heheheheh!! Moglam sie ich posluchac,bo moze wtedy nie bylyby takie wielkie te dzieciaczki!!:-):-):-)zarcik! Ale moze sprobuj,moze podejdzie Ci jedzonko wegetarianskie?A mialas robiony poziom tarczycy z powodu tych mdlosci?
Kamila juuuuuuuuhooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!GRATULUJE FASOLECZKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
:-):-):-)
Ostatnia edycja: