mala-gorzatka28
Fanka BB :)
Dzis przeczytalam fajny artykow....powszechnie mowi sie ze im pozniej wychodza zabki maluchim tym leoiej bo sa mocniejsze , ladniejsze bardziej zmineralizowane.... No ale jak dziecku ktore ma prawie rok nie wychodza zeby ???? To jest podobno powodem braku wit d3 ....fjjjuuuuu
Ponoc lepiej jak wychodza pozniej,bo sa mocniejsze.Ja mialam szybko zeby i mam makabrycznie slabe a teraz po tej ciazy oby mi tylko nie wylecialy
mojej mamie wylecialy
po mamie...G tez mial pierwszy za jak skonczyl 4 mies,tez ma zeby......a Kondzio mial 7 mies jak mial pierwszy....dlugo mu wychodzily...
..ja uslyszalam formulke taka jaka przeczytalam na steonie NHS, ze w tym wieku krzywe nozki, plaskostopie, stopy opadajace do srodka to powdzechne i minie z wiekiem !!!!!
mowi sie ze z anglii wywodza sie leki ze tu najwieksze fabryki , a o wit d3 pojecia nie maja co zwykla matka w polsce wie ze trzeba ja podawac dziwne
nagralam wtedy jak chodzi,biega,gra w pilke.takie krotkie filmiki i pokazalm GP.ten mnie wylal we wrzesniu dalej....mieslismy spotkanie na poczatku grudnia.zbadal mu lekarz nozki....pytal sie jak w rodzinie.....powiedzial wlasnie cos o kosciach udowych,nie zrozumialam go do konca bo to byl hindus