reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witajcie babeczki!Ja na razie na momencik zeby sie z wami przywitac.Wczoraj wieczorkiem wrocilismy do domku.Oskarek jest cudowny i grzeczny, spal cala noc.Ja postaram sie nadrobic zaleglosci na forum za jakis czas bo jestem troche slaba i musze naladowac akumulatory.Na szczescie dumny tata bardzo mi pomaga, dzis nawet obcial Oskarkowi pazurki bo urodzil sie z takimi dlugimi jak dziewczynka:)
Pozdrawiam was cieplutko.A oto nasze sloneczko:

http://img72.imageshack.us/img72/341/img40809uv.j
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img72.imageshack.us/img72/338/img41013wd.jpg

reklama
I jeszcze male co nie co:)

p.s.a czy mozecie mi pomoc i powiedziec jak mam wstawic nowy suwaczek dla Oskarka:)

izusia- ale masz sliczna kruszynke. Ojejus! Piekny, kochany, cudowny, wspanialy, slodki! Ja tez takiego chce...!!! :-) Ja tez chce miec znowu taka mala dzidzie! Taki malusi- cale cialko miesci sie na malej podusi, a Josh to ma juz taka duza glowe jak ta poduszka :laugh:

hejka mamusie
najlepsze zyczenia okazji MAMY
!!!

Maxinka - dzieki za piekny i szczegolowy opis porodu, przynajmniej wiem a co sie nastawic;)
ponoc kazda kobieta przezywa porod inaczej jedna lepiej druga gorzej
najwazniejsze ze Wy juz po ..;)

Izunia - Oskarek piekniusi - mam nadzieje ze radzicie sobie z malenstwem
skoro spi cala noc to wiecej niz sukces!!!
Mam wielka nadzieje ze noga przestala Cie bolec tak jak obiecywali;)

ja mam dzis dolka! az mnie brzuch pobolewa jakby na @
przyszla dzisiaj babajaga wiec dzien zepsuty;( oczywiscie o urlopie nawet nie wspomniala
ja tez nie = bo blagac jej nie bede skoro twierdzi ze mi sie nie nalezy
chyba naskladalo mi sie przez prace i ogolnie jestem wsciekla
i jest mi przyko bo poki moge jeszcze chcialam poleciec do domu a tydzien
czuje sie bezradna - a rzucac pracy na 10 tyg przed prawem do maciezynskiego
to chyba bezsensu

wybaczcie - przykleila mi sie kwasna mina;(

izusia- Oskarek jest po prostu uroczy, takie slodkie malenstwo i bardzo mi sie podoba gratuluje ci jeszcze raz syneczka ;D

maxin- dzieki za opis porodu ja wszystkie informacje po prostu teraz chlone i nie moglam sie doczekac kiedy opiszesz ;D ;D ;D

Evoska- a ty nosek do gory jutro idziemy na basen wszystko bedzie ok a ta twoja babajaga sie nie przejmuj ani troche, chociaz rozumiem cie co do urlopu, ale ja rezygnuje z powodu ze boje sie ze moze lot zaszkodzi albo tam gdzie chcialam leciec bedzie za goraco

pozdrawiam wszystkie mamy i przyszle mamy serdecznie i milego weekendu

Hej kobietki mam chwilke wiec w przerwie jak mala spi zagladam co tam u was,a tu tak cisza.Pewnie wekend i spedzacie go spokojnie w rodzinnym gronie.Moj maz w krarju i smutno mi bez niego,ale mam przyjechala aby dotrzymac nam towarzystwa ;D
Natalka nadal ma katarek,podaje jej sol fizjologiczna przed karmieniem,troche pomaga,ale mam tak fatalna gruszke,ktora malo wysysa,w sumie nic.Czekam na nasza krajowa niezawodna pomaranczowa gruszke,ale co robic do piatku jak jej oczyszczac nosek.Najgorzej jest jak karmie,bo czasmi mam ciezko zlapac cyca i czasmi sie krztusi,wczoraj mnie tak wystraszyla,bo wlasnie sie zakrztusila i przez chile tak wwygladalo jak by nie oddychala i popadla,jak by z balona uszlo powietrze,zaczelam jak klepac,robic co nalzezy aby przywroci jej oddech,ale naszczescie oddychala,tylko tak bardzo cichutko_Oj bardzo sie wwystraszylam,az sie poplakalm,dobrze,ze mam byla.Glowa z nerwow mnie rozbolaal,wogole byla w ciagu dnia placzliwa,dokuczal jej katare i pewnie za tata teskni ;)
EVOSKA prosze nie miec DOLA,ZABRONIONE!!!!!!!! Ale tak szefowa to jedza wiesz,no szkoda,ze nie chce ci dac urlopu,a nie mozesz isc na chorobowe i moze wtedy jechac do kraju???Wymysli cos wizyta w karju dobrze by ci zrobila ;)
Maja ciesze sie,ze u ciebi skan super wyszedl i wszystko jest ok.Powiem,ci,ze ja cala ciaze tez czytalam wszystko i chcialam wiedzec jak najwiecej ;DJak dzis basen???Pewnie przyemnie bylo,jak nie moge sie doczekac kiedy pojde z mala ;)
Maggusia no czekam znieciepliwona na fotki synka.Zycze powodzenia z tym mieszkaniem
Izusia kochana mam nadziej,ze dochodzisz do siebie po porodzie

A Gdzie podziala sie MARTUSKA,LEEDSANA,BETA???
A INNE LASKI TAK UCICHLYSCIE:Anya,Lwica,Malvina,Ara juz nie wspomne o Dorci i innych babeczkach!!!!!!!!!

ok uciekam bo malutka sie budzi
BUZIAKI ;D ;D ;D

Jeszcze szybko dolanczam pare fotke malej: ;D ;D ;D
PIERWSZA KAPIEL :D
prubujeswowjeraczki4ka.jpg

PIERWSZY DZINY: :D
duzajuzjestem9os.jpg

A TU TAK PODNOSZE GLOWKE :D
takpodnoszeglowe5fn.jpg

reklama
witajcie laski

maxin-piekna ta twoja mala po prostu aniolek i jak pieknie podnosi gloweczke cos wspanialego a w dzinach to jak 3 miesieczna laska a nie prawie 2 tyg ;D jeszcze raz gratulacje coreczki ;D

a basen udal nam sie swietnie troszke nogi nas bolaly ale ogolnie wypoczelysmy

pozdrawiam was dziewczyny pa

Do góry