Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mozna. Wez ten duzy akt urodzenia z waszymi imionami itd zrob zdjecie dziecku otwsrte oczy zamknięta buzia wezcie wasze dokumenty wazne jak paszport czy dowód osobisty i ok 32 funtow. Ja tak zalatwialamwitajcie mamy w UK!
Może któraś z Was będzie wiedzieć co na temat paszportu dla dziecka urodzonego tutaj. Próbuję dodzwonić się do ambasady, ale tam chyba nikt nie pracuje!!!
Chodzi mi o to czy mogę wyrobić dziecku polski paszport w polskiej ambasadzie mając tylko angielski akt urodzenia? Mój syn urodził się 31 stycznia, teraz w maju mamy umówioną wizytę w ambasadzie, ale nie wiem dokładnie czy uda nam się to załatwić. I boję się, że jak mi braknie jakiegoś dokumentu czy będę miała nieodpowiedni to każą nam znowu umawiać się na kolejną wizytę, a te wizyty mają dość odległe terminy, a nam zalezy na wyjeździe do Polski w sierpniu.
Czy któraś z Was wie jak to jest? można wyrobić taki paszport? jak tak, to ile on jest ważny?
Z góry dziękuję za każdą informację!!!

brawo:-)