Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja jestem ale udzielam sie glownie na styczniowkach chwilowoAle tu cichutko. Jesteście jeszcze?
Co tam u Was? szykujecie się już do.. świat haha.
Sylwia jak coreczka?
Aniay jak się cxujesz?
Edziorka, Sol?
Jutro dzieci wracają do szkoly, wypełniona aplikacja o następna szko.e dla Judi i jakoś leci.
Ja jeszcze jutro ostatni dzień do pracy (do 17:30 wrrrr)Sylwia ano zlecialo, pamiętam jeszcze niedawno w ciazy byłyśmy..
Aniay moja juz naszykowana. jutro ma wolne od szkoły, wiec więcej czasu na przygotowanie będzie, na szczęście jedzie do przyjaciółki i razem będą zbierać lakocie. myslalam, ze synek tez pójdzie ale chyba jeszcze poczekamy do przyszłego roku, w tym poogladamy ozdoby. no i wystarczy mu to, że z przedszkolem pójdzie, tez w przebraniu. uwazaj na siebie i nie przemeczaj się. coś na te skurcze bierzesz? bo w sumie nie wiem czy Buscopan w tym okresie się nadaje, za to magnez na pewno no i leżenie.