Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
@Rosiee jak tam Ci lato w ciąży mija? Ja kupiłam sobie jednak wełnę na 3 kocyki, miałam dzisiaj zacząć.. to mi małż wysłał sms z zamówieniem od niego z pracy na pluszaki.
@julia2s hej hej - jak tam żyjecie?
Ja zdycham po drugiej dawce szczepionki... telepie mnie z zimna a ręki nawet nie chcę dotykać... Ale przynajmniej już z czapy. A najlepszy numer - po szczepieniu zabrałam dziewczyny na spacer - śliczne słoneczko było i chciałam iść zanim mnie sieknie po szczepionce... to nas agencja w pół drogi na plac zabaw złapała że mój landlord właśnie jest pod moim domem z kolesiem od kładzenia trawy (robią nam nową nawierzchnię w ogrodach i z przodu i z tyłu) ... ok, wracamy. Pogadałam chwilkę z landlordem i się okazało że wczoraj poinformował agencję żeby nas poinformowali.... chyba ktoś się zapomniał - upsiii :/ No cóż... 15 min później poszłyśmy znowu na spacer na 2h.. a potem padłam [emoji23]
@Rosiee jak tam Ci lato w ciąży mija? Ja kupiłam sobie jednak wełnę na 3 kocyki, miałam dzisiaj zacząć.. to mi małż wysłał sms z zamówieniem od niego z pracy na pluszaki.
@julia2s hej hej - jak tam żyjecie?
Ja zdycham po drugiej dawce szczepionki... telepie mnie z zimna a ręki nawet nie chcę dotykać... Ale przynajmniej już z czapy. A najlepszy numer - po szczepieniu zabrałam dziewczyny na spacer - śliczne słoneczko było i chciałam iść zanim mnie sieknie po szczepionce... to nas agencja w pół drogi na plac zabaw złapała że mój landlord właśnie jest pod moim domem z kolesiem od kładzenia trawy (robią nam nową nawierzchnię w ogrodach i z przodu i z tyłu) ... ok, wracamy. Pogadałam chwilkę z landlordem i się okazało że wczoraj poinformował agencję żeby nas poinformowali.... chyba ktoś się zapomniał - upsiii :/ No cóż... 15 min później poszłyśmy znowu na spacer na 2h.. a potem padłam [emoji23]
@Rosiee no na szczęście w Anglii nie ma tragedii w latoJeny - pamiętam swoje obie ciąże w PL - ze starszą to było lato stulecia - a ja w pracy, autobusy nie chodzą i męczyły mnie niepohamowane wymioty ciężarnych - skończyłam w szpitalu z odwodnieniem
A z Emi to chodziłam z piłką w lato - też upały miałam - oj zemdlałam kilka razy w sklepach
A co teraz robisz pochwal się?!
@julia2s no to rzeczywiście nieźle was zeżre po kieszeni. My też mieliśmy w tym roku do PL jechać ale przeprowadzka nas zeżarła finansowo. Szczególnie że z teściową jest źle i małż się boi że może się już więcej z nią nie zobaczyćPóki co planujemy w kwietniu jechać, ale z Newcastle nie lata nic zjadliwego cenowo do PL więc będziemy musieli jechać do Edynburga i stamtąd lecieć. Ale też - znaleźć opiekuna do szynszyli - to będzie z 100-200 funtów, bilety ok tysiąca... nie wiadomo jak z dziećmi z kwarantanną... posrane to wszystko
![]()

Pracowałam z domu 2 lata jeszcze w PL po urodzeniu Emi... teraz bym wszystko oddała za to żeby iść do pracy. Pracuję nad zdrowiem póki co, żeby móc iść do pracy, żeby normalnie funkcjonować z dnia na dzień, żeby wyjść z tej wegetacji po tym jak mi się zdrowie rypło.
No po porodzie to lepiej odczekać trochę z tymi odwiedzinami - wątpię że ta pandemia się tak szybko skończy przez antyszczepionkowców :/ Słyszałam że w Polsce ta banda debili podpaliła kilka punktów szczepień i okręgowy insperktorat sanitarny w którejś miejscowości :/ Podobno były akcje że stali przed punktem i bili ludzi którzy chcieli się dostać do środka i zaszczepić - to jest chore![]()