• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Czesc Dziewczyny !!
Maxim wygladasz SUPER !!! no i fajny tatuaz :tak: Stokrotka rosnie jak na drozdzach :-D pewno polskie powietrze jej sluzylo :-D wiec wyciumkala z mamy wszystkie zapasy :-D
Izusia Oskarek to bedzie maly rozrabiaka, jesli juz nie jest :-D po oczkach widac :-D
Majus czy ty nie uroslas od ostatniego spotkania?? bo brzucho jakies duuzo wieksze ci sie zrobilo :happy: ale taka fajna pileczka :tak:
Evoska ty to masz urwanie glowy z tym mieszkaniem :-D ale nic sie nie martw mi wczoraj karnisz spadl na glowe :-D tacy tu sa fachmani :-D
Ivonek corcia sliczna, szkoda ze sie nie spotkamy w sobote, a gdzie mieszkasz??

A i ja bylam dzis u GP i powiedziala ze dzidzia duza(,niewiem jak oni to sprawdzaja no ale OK),serducho bije mocno i rowniutko,cisnienie w normie :-) a brzusio od mostka do spojenia ma 39cm :eek: ale niewiem czy to duzo czy malo :eek: bo innym dziewczynaq mierzyli obwod :eek: hmmmm :dry:

Pozdrowionka dla wszystkich :elvis:

reklama
ja lecialam ryanairem 2 miesiace temu, za krystynke placilam okolo 45pln, wozek lecial za darmo
bardzo sie balam lotu, ze mi Malutka bedzie plakac, a ona nic!! cala droge zadowolona byla :) nawet to telepanie sie pociagiem i metrem po londynie zniosla cierpliwie, mala podrozniczka

ja tez sie bardzo obje ale łodzią juz emi pływała to moze samolot tez przejdzie jakos bezboleśnie :-p

Witam Mamusie!
Mam chwilke wytchnienia bo Brian na spacerku jest:-)

Maxin tyle myslalam o tobie!jak swietnie ze juz jestes z nami:tak:
Wygladasz rewelacyjnie tatoo sliczny no i widze ze odpoczynek tobie i corci zrobil dobrze.
Jaka juz z Natalki duza dziewczynka:-)
Ja tez zmienilam mleko na SMA2 czyli nastepne.
Papki wciaz podaje no i nadal meczymy sie z papkami miesnymi hehe:eek:oraz soczkami.
Kiedys pytalam sie ciebie Maxinko o zajecia na ktore mialas chodzic z corcia czy sa one platne i gdzie takie znalazlas?wlasnie chcialabym troszke isc z Brianem na takie cos bo poprostu juz w domu nie moge wysiedziec!

Izusia czy ty czasami nie siedzisz na marcowych mamach:confused:bo ja juz wasze zdjecia gdzies na forum widzialm i dopiero teraz tak sobie mysle:happy:
Oskarek piekny no i mama u lala;-)
Ja tez nie slyszalam o tej szczepionce chyba
Co do kolczyka w pepku to fajnie ze chcesz sobie zrobic wiesz ja mialam teraz zostala mi blizna buuu i kiedys myslalalm zeby zrobic sobie jeszcze raz zeby ja zakryc ale sama nie wiem duzo razy mialam pepek przekuwany wiec chyba zostawie jak jest.Nie boj sie ze boli bo ja w sumie nic nie poczulam.
Mam kolczyka w jezyku i zapewniam cie ze w jezyku bardziej boli niz w pepku.:eek:

Maja piekny brzuszek!
Ile juz wazysz?
Tak spogladam na ciebie i stwierdzam ze nasz synus urzadzil sobie u mnie w brzuszku niezly domek:tak:
Wygladasz uroczo!:-)
Ciesze sie ze jestes zadowolona z midwife.
Ja tez chcialam rodzic w wodzie ale jakos tak sie zlozylo ze rodzilam na lozku:happy:

Evosiu ty sie nie przejmuj sufitem;-)dbaj o siebie teraz a sufit sie naprawi:-)i bedzie ok.
Twoj porod juz tuz tuz jestem myslami z wami!

Kallusia ja jak bylam w ciazy miezyli mnie i tak i tak:-)no i tez sie dziwilam jak oni to sprawdzaja ze dzidzia duza :huh:

Kasiula Matula wiesz ja jak lecialam z Brianem samolotem ryanair to placilam 7f w jedna strone wozek moglam oddac odrazu z bagazem albo wziasc ze soba zostawic pod samolotem i oni pozniej pakuja do samolotu a jak wysiadasz podstawiajac ci wozek pod samolotem i mozesz go sobie odrazu zabrac i wsadzic Emi do niego:-D
W samolocie nie mozna bylo miec nosidelka ja mialam Briana na kolanach i stiuardesa dala mu takie specjalne pasy ktorymi byl przypiety do mnie.
Przed startem dalam Synkowi mleko i go lulalalam w samolocie i usnol natomiast obudzil dopiero sie przy ladowaniu:happy:

Ok mykam bo Brian wrocil ze spacerku dosc dlugo widocznie to pisalam no i zbliza sie jego pora pluskania ktora sobie sam ustalil hehe sprytny co:eek:
Pozdrawiam i sle ciumsaki;-)

hej!!

kalusia- mnie tez dzis tak mierzyla jak ciebie i u mnie jest 32cm he he ja jestem w 34tyg i 1dzien i niunia jest po prawej stronie:-) , i chyba juz jestem duuuza, he he bo nawet ruszam sie wolniej:-D , i spalabym sobie wiecej:-D

maxin- zapomnialam powiedziec ze bardz podoba mi sie twoj tatulaz super:-)
maggusia- czytalam twoj opis porodu calkiem niedawno bo wczoraj (teraz to moj maly nałóg:-D , nie mialas lekko kochana ale za to masz cudna nagrode slicznego syneczka:tak: .

pozdrawiam serdeczinie pa pa

Chcialabym tylko napisac, ze jestem ze zyje i ze nie mam czasu, nie wiem, jak to jest, ale po prostu caly czas poswiecam dla Hafsy, dla siebie, dla meza, dla domu ii juz koniec kropka , na bb za malo czasu jest!
w ogole wolalam tamto forum , to jest takie sobie, chociaz mialam nie nazekac, ale...
wkurzylam sie bo nie mohe panta znalezc :wściekła/y: nie wiem jak to sie dzieje!:no: i nie moge zmniejszyc zdjec!

Izusia a jak ty wklejasz te zdjecia???????czy mozesz podac instukcje wjlejania zdjec???????????????????????????????

IZusia! Oskar superowy chlopczyk!!
Maxin! Bardzo ladnie wygladasz!!!Natalia przesliczna rowniez!

No iz mykam.
aha sprobuje przez ta zabe wkleic zdjecia.
dsc02109bs6.jpg
[/URL][/IMG]

No i jeszcze raz tu zagladam Mamusie!:-)

Tamarunia rozumie cie doskonale biedulko bo tak jak juz ci pisalam Brian tez chce ze mna tylko byc no i na dodatek wszytskie zabawki mu sie znudzily musze kupic chyba cos nowego bo ciagle muszez nim siedziec czasu na siebie nie mam:eek:
Hafsa jaka juz duza!no i jak ldanie podnosi glowke:tak::happy:

kobietki dzięki wielkie za radu czyli w około50zl powinnam sie zmiescic z tzw biletem emi
wózek
pasy
chyba juz wszytsko wiem
tylko jak bedzie w praktyce :confused:

reklama
Kasiula Matula nie bedzie tak zle zobaczysz:tak::-)
Moze Emi ci usnie;-):happy:
albo bedzie jej sie podobac na tyle ze nie bedzie plakac i bedzie spokojniutka badz dobrej mysli.
Moze wez jakas zabaweczke jej tez do samolotu ktora lubi kocyk jej z ktorym zasypia mleczko itp bedzie dobrze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry