Anya tak jestem bardzo szczesliwa ZONA POLKA

jetesmy tu juz od 6 lat z mezem,znamy sie 11 lat,a slub jak po sowaczku widac byl w kwietniu tego roku,wiec odliczanie zaczynamy od nowa tylko teraz nazego malzenstwa,hi,hi,hi co do imion to mamy dla chlopak:OLIWER,a z dziewczyna jest maly problem ciagle szukam odpowiedniego imienia z mezem,ciezko jednak nam sie zgodzic na to samo,poniewaz maz chcial by bardzo malo ksieznicze,wiec i imie musi mu sie bardzo podobac,pomyslimy jeszcze troche czasu mamy

Atastazji to jedna z moich ulubionych piosenkarek,a jak zobaczylam to zdiecie to od razu sobie pomyslalam,ze to ona.Sliczna z ciebie dziewczyna

Myslisz,ze maluszek juz jest przygotowany do poznania i zobaczenia rodzicow?Milusno,ze tak sie rusza,musi to byc wspaniale uczucie,ja czekam cierpliwie na pierwsze ruchy ;D ;D ;DPrzez okres ciazy duzo musimy znosci,ale po narodzinach ukochanego malenstw wszystko sie zapomina i wspomina tylko te dobre chwile ;D
Wiesz znam troche irlandczykow,bardzo wesoly narod,przyjazny,mysle,ze sa bardzo do nas podobni i moze dlatego fajnie sie dogadujemy

A ty Anya ile jestes w Anglii?
Maggusia wierze,ze jest ci cieszko,ale po brzurzliwych dniach zawita u ciebei sloneczko,Mysli pozytywnie,a wszytko z czasem sie ulozy,zycze Wam tego

Przeslij fotke!!!Ja juz na ktorejs stronie zostawilam zdiecie

Oj cos ostanio nasze kolezanki poznikaly ,gdzie jestescie moje KOCHANE:
Lwica(jak brzuszeki humorki),
Iwonka(jak twoje skoneczko i twoje samopoczucie?),
Ara(co u ciebie?),
Martuska(synu rosnie,musi byc kochany,tyle nowych rzeczy potrafi),
Beta(twoj synek rowniez sie zmienia,a ty jak?),
Izusia(a twoje natroje,brzusio duzy),
Tamarunia(rzadko do nas zagladasz,wszystko ok?)
Miska T(jak starania?),
Cela(a u ciebie,bylas na chwilek i cie nie ma),
a
Aniabania luzuje sie w kraju dziewczynkami i pewnie wcina takie pysznosci,oj jak mi brak naszego jedzonka,ciekawe jak pezezyla podroz samolotem z dwojka maluszkow

Napiszcie ,odezwijcie sie.... :

Mamuski wasze maluszki maj juz zabki?A ja te duze dzieci w szkole ok? :angel: Tak jestem ciekawa, gdzie sie schowalyscie,mam nadziej,ze nic powaznego sie nie stalo.Tesknie za wami

Ok ja uciekam do wyrka....kolorowych snow