Hej mamusie!
Dziekujemy za troske, Pati juz miewa sie lepiej. Wczoraj rano sie przestraszylam bo obudzil sie z bardzo zaropialym oczkiem i straszna opuchlizna :-( No ale na sczescie po poludniu opuchlizna zaczela troche schodzic, a dzis oczko jest juz ladniutkie. W sumie nie wiem co sie dzialo

Dobrze, ze mialam sol fizjologiczna z polski to mu przemywalam

Dzis bylismy na sprawdzonku u Health Visitor, Pati wazy juz ponad 10kg, klocuszek hehe ;-) No ale wszystko oki, rozwija sie doskonale :-)
Kasiula Matula fajnie, ze zaczynasz pracke, no i malutka bedzie miala sie z kim bawic :-) Powodzonka

A jak wasza corcia ile juz wazy
Maxin dzieki za troske, kochana jestes zawsze o wszystkich pamietasz

Pati juz ma sie dobrze, w sumie nie wiem moze tak plakusial przez to oczko bo go bolalo

Gratulacje dla Natalki, juz smiga po calym mieszkanku, hehe i wyciaga wszystko z katow, niezla jazda, no nie ;-) Duzo zdrwocia dla Natalki, moze jak sie lepiej poczuje to razem skoczymy na ten basen?

Pati w domku uwielbia tanczyc, jak mu spiewam, albo jak jest jakas muzyczka. Lubi jak mu buduje wieze z klockow, ktora zaraz moze zburzyc

No i przepada ze szalenstwami z tatusiem na lozku, bo wie, ze tam mieciutko i nic mu nie grozi po upadku ;-)
Bianca witaj wsrod nas :-)
Maggusia no nasze brzdace maja czasem gorsze dni. Gratulacje dla Brianka, a czy on juz probuje sam chodzic

Pati non stop sie wszedzie podciaga, staje i chodzi ale tylko za raczke. Pare razy sie juz zagapil, puscil i postal przez chwilke bez trzymanki, ale jak sie zorientowal to zaraz bec na pupe

Jeszcze sie troszke boi sam stac :-)
Kallusia a co sie dzieje z malutka, nie chce spac
Izusia no to tez masz fajniutko z Oskarkiem, Pati tez lubi sie bawic w lazience, ale tylko jak ja tam jestem :-) Powodzonka w szukaniu domku, pewnie, ze zawsze lepiej miec juz cos wlasnego, oj tylko te domy tutaj takie drogie, ze szok

zwlaszcza w Lodnynie

My moze tez kiedys. A jesli mozna spytac to bierzecie kredyt z jakiejs firmy, bo cos slyszalam, ze maja lepsze kredyty niz banki
Buziaczki