Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bylismy juz na spacerze,oczywiscie caly przespala,ja zrobilam zakupy,wywolala zdiecia,wymienilam nowe ramki na fotki,zaraz zrobie obiad,a mala szaleje w chodziku:-)
:-)
Rozkoszujemy sie piekna pogoda poki jest, bo znajac angielskie warunki pewnie niedlugo ta cud pogoda sie skonczy niestety.Aha i lecimy do Polski 10 kwietnia!!!Na kilka tygodni.Pozniej moj maz przyjezdza samochodem 20 kwietnia i wracamy dopiero na poczatku maja!!!Ale sie wybyczymy ;-) Ale jade tam glownie po to zeby porobic badania sobie i isc z Julicia do jej pediatry profilaktycznie, bo juz nie bylysmy chyba z rok.A przy okazji odpoczniemy od UK troche ;-) Dziewczyny wiosny mi sie chce jak nie wiem co!!!Poprostu czuje, jak moj organizm potrzebuje ciepla.A tu dopiero luty :-(
Oj juz bylo wszystko oki, a tu dzis wieczorkiem znowu mu oczko zaczelo ropiec, tym razem drugie no i bym straszny maruda, mimo tego ze sie wyspal. Mysle, ze to chyba jednak zabki, bo sie slini niemilosiernie. No i malemu mojego kuzyna, tez tak ropialy oczka jak mu szly trzonowce
Oj biedne te nasze bobaski tak sie musza nacierpiec od malego. Jutro do collegu, odpoczne troche od domku i codziennosci no i poplotkuje z kolezankami ;-)
i jaka kluska przeciez to kruszynka taka drobniutka wdala sie w mamusie ;-)
No jeszcze dlugo zejdzie zanim nasze dzieciaczki beda sie chcialy dluzej same pobawic ;-) Pewnie rzeczywiscie zabki Oliemu ida, Pati tez przy pierwszych budzil sie w nocy
hehe zobaczysz jak Karolinka stanie na nozki, bedziesz milo wspominac jak byla taka tycia, lezala sobie i tak nie psocila ;-)
, ale powiem szczerze że dobrze mi z tym postanowiłam dac ogloszenie o prace tak na probe jak to wyglada i jak ludzie do tego podchodza
, wyobrazcie sobie ze zadzwonila do mnie osoba z taka oferta ktora idealnie mi pasuje po prostu nie moglo byc lepiej, umowilam sie z nia na spotkanie i wiecie co? mam prace i normalnie czuje sie jak nowo narodzona:-) , ne jest mi zle z moim skarbkiem w domu ale potrzebowalam czegos jeszcze , moja praca bedzie polegala na tym ze bede odbierac dwoch chlopcow ze szkoly 9lat i 7lat i czekac az ich mama przyjdzie z pracy lepiej byc nie moze ta sie ciesze