• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

ANETKO!!!!
sto lat dla ciebie!!!radosci z dnia codziennego,zdrowka,wszelkiej pomyslnosci i spelnienia marzen!!!!
rosliny_05.gif

reklama
WITAM
BLOGASEK JUZ DZIALA JAK SIE CIESZE,NA SZCZESCIE NIE MUSIALA WSZYTSKOGO NA NOWO ROBIC.
aLE DZIS ZIMNO CO???
WRRR...

OLIS MILYCH POGADUSZEK ZYCZE,NO I WSPANIALE CAL NOC PRZESPANA,PEWNIE TERAZ CZUJESZ ZE ZYJESZ,nATKI NOZKI WYLECZONA KREME E45,WIEC DO LEKARZA NIE POSZLA,BO PREZ WEKEND WSZYTSKO ZNIKLO

MAJA SLICZNIE JE MARCHEWKE TWOJA PERLAKA,NO PEWNIE Z EWA MASZ RACJIE,JA MYSLAM,ZE TO CHODZI O NASZ NASZA,SORKI,ZE PISZE NASZA:happy:

kurcze chyba usune to haslo
dziewczyny z blogaskami mialyscie jakies nieprzyjemnosci od dziwnych nieproszoinych gosci na blogu boje sie troche o fotki emi

Hej babeczki!Juz 500 stron zapisalysmy na naszym watku:-)
Dziekuje ze pytacie co u mnie, hm..no nic nwoego w zasadzie, nie rozmawiam z mezem i nie mam zamiaru pierwsza wyciagnac reki, ale nie bede was zanudzac swoimi sprawami.A pogoda, ohyda, mrozno dzisiaj u nas, i wieje tak, ze glowe moze urwac, nawet w domku nie chce sie wychodzic.Ale bylismy dzis na spacerku i od razu zerknelam na miescie na kartki swiateczne.Sa juz na szczescie i musze cos wybrac bo nie chce znowu w ostatniej chwili wysylac.A musze ich wyslac chyba z 15 do Polski i siostrze do Stanow!Hehe nawet sie nie spodziewalam, ze tak wiele wysylam:-)
Maxin-ciesze sie ze blogasek juz sprawny.A jak ma sie Stokrotka, probuje juz chodzic???Chyba zabki juz sie ladnie wybily bo widzialam na fotce ze mala je kanapusie z szyneczka.Ja czekam az malemu wyrosna troche wieksze i tez bede mu urozmaicac sniadanka:-)
Olis-nio nie pisze za wiele w blogasku bo w sumie na razie nic ciekawego, ale fotki sa na boerzaco.Dzis zboeram sie cos napisac.A niunio wasz juz siedem miechow skonczyl, fajnie i juz raczkuje slicznie:-)
Kasiula-bglogasek super, mala jest swietna:-)
Anetka-Sto lat kochana dla ciebie, duzo szczescia, milosci i pociechy z synka!
Zmykam bo czas na jedzonko Oskarcia!
Milego dnia kochane!

Izusia trwarda z ciebie sztuka;-) Natka do chodzenia sie nie rwie wogole,wszedzie tylko by wstawal i kolo mebi chodzila,a jak ja sam postawie,hahaha smiac sie chce bo kurczy nozki jak by ich nie miala

kasiula matula wiesz ja jeszcze sie nie spotkala z niczym nieprzyjemnym,wiesz wszytsko zalezy od ciebie,ja tez sie balam na poczatku,ale w koncu na tej stronie jeste pelno dzieci,a teraz moge spokojnie spobie poczytac co u was:-)

Hej

OLIWIERKU- wszystkiego naj na woje 7miesiecy:-) :-) :-)
kasiula-matula- ja tez sie nie spotkalam z niczym nieprzyjemnym, po prostu nie wklejaj zdjec jakie moglyby zajnteresowac dziwnych ludzi i mysle ze bedzie oki;-)
maxin- super ze juz blogasek dziala i nozki zdrowe super dzis poczytam
skarbie pewnie ze nasza ;-) , mam do iebie ogromna prosbe jakbys mogla mi napisac w jakich godzi dawalas papki i jak robilas kabinacje warzyw i owocow bo chce zaczac od 5miesiaca a to juz niedlugo:tak:
Izus-my chyba sie mijamy na gg bo chce cie lapac i nie moge, blogasek twoj przeczytalam wczoraj duuuuuzo mialam zaleglosci :-)

Olis-milego plotkowania

strasznie zimno wczoraj normalnie tak padal snieg ze Jane przywiozla mnie do domu z mala bo chybabysmy zamarzly szok

Maja:-)
Ja zaczelam od kasze na sniadanie,tak przez tydzien,potem dolaczylam obiadki i kazdy nowy produkt testowala po dwa dni,czylinp,marchewke,marchewke z ziemniakiem,a potem juz kupowalm jej sloiczki i probowalam oczywiscie po dwa dni,kazde danie pierwszego kroku czyli 4-6m-cy,Natka szybko polubila wszytsko i nie bylo problemu,wydaje mi sie,ze sloiczki maja spoczko produkty,mozesz wyprobowac pare firm,oczywiscie zasada prob 2dniowych,moja hipp nie chciala jesc,wiec dalm heainz i bylo ok,Martusia moze inny smak poubi Cow&gate tez sa ok.Anetka karmi Partyczka.Acha na pocztku mozesz dac jej po pol sloiczka,sam potem zobaczysz wystarczy,
zacznij tak jak mowilm od kasze,jak zreszta chcesz,potem obiadki jakis czas,w miare rozwou potrzebowac bedzie wiecj papu.Niektorzy daj tylko jedne solidny posilek dziennie,a na obiad owoce,
Ja osobiscie dawalm malej juz po miesiacu prob,dwa obiadki+ do kazdego owoce

o to rozpiska jak ja karmilam od 5 miesiaca
melczko z rano jak wstanie
8.00-9.00 kaszka
melczko
12.30 lunch
melczko
17.30 obiad
melczko do snu

:-) ;-) :-)

:-) :-) OLIWIERKU TYSIAC CALUSKOW Z OKAZJI 7 MIESIECY:-) :-)

reklama
OLIWIERKU ZDROWKA SZCZESCIA I POMYSLNOSCI Z OKAZJI 7 MIESIACA

Czesc kobietki

Nie dosc ze pogoda do d... to tydzien zaczal sie dla nas koszmarnie. W niedziele w nocy Maya zaczela strasznie wymiotowac :-( co dostala jesc to wszystko z niej chlustalo, zadzwonilam do NHS Direct, to najpierw polaczyli mnie z jakims laikiem ktory przyjal zgloszenie i powiedzial ze do 3 godzin skontaktuje sie ze mna pielegniarka:wściekła/y: , zadzwonila po godzinie w tym czasie mala jeszcze raz dala pokaz ale ze spala to powiedziano mi ze skoro nie ma goraczki nie poci sie nie ma wysypki to niech spi. Rano bylam taka zadowolona bo mala swietnie sie bawila miala dobry humor, taka moja kochana Maya. Okolo 7 wieczorem zaczelo sie znow :-( ale wygladalo duzo gorzej wiec nawet sie nie zastanawialismy pojechalismy do szpitala, tam pelno ludzi na emergency i dziwnym trafem same dzieci wiec wszyscy chca jak najszybciej, do tego Maya zaczela zwracac krwia, okropne uczucie zaczela mi wrecz przeciekac przez palce:sick: , nie wiecie jak bardzo sie balam. czekalismy na pediatre 4 godziny w miedzy czasie zalozono Mayi woreczek na siusiu i posmarowali raczki kremem znieczulajacym gdyby chcieli jej pobierac krew. Pediatry nie bylo wiec zaprowadzono nas na oddzial dzieciecy gdzie przyjal nas dyzurujacy pediatra i wyobrazcie sobie Maya ozdrowiala, moja dziewczynka zaczela sie smiac gadac i w ogole. Ale ze wzgledu na krew zostawili nas w szpitalu na noc, zwrocila jeszcze ze 3 razy, ale juz nie tyle. Dzis o 16 wypisali nas do domu. Mam tylko nadzieje ze sie nic dzis nie przydazy:-( . Nawet nie wiecie jak sie balam. A to okazuje sie ze jakas wirusowka ktora dopada bardzo czesto dzieci. Musialam sie wygadac dziewczyny nie wiecie jak bardzo wczoraj bylo mi ciezko.:no:

Przeczytalam wszystko postaram sie w niedlugim czasie cos do kazdej z was napisac.:tak: A teraz sprobuje odespac ostatnie dwie noce bo nawet oka nie zmruzylam

Zycze powrotu ladnej pogody

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry