Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
, ale powiedziala ze dosyc dlugo bede czekac :-( , ach teraz nie mysle o niczym innym tylko o tym i cwicze mala tak jak mi kazala:-( moze to cos da
powiedzialam jej tez o pozarze i sluchala mala powiedziala ze ma czyste plucka
a pozniej wolne i wpadne do kuchniu przyzadzi polskie pysznosci na swieta:-) , ach jak bedzie milo
Alek moj wazy 11,400
Witam Mamusie!
Martuska czy spodziewasz sie drugiego dzidziusia?bo jakos tak wywnioskowalam z postow:-)
Nieeeeee
Maggusia, po czym tak wywnioskowalas? ze zapytalam o Bete? Nie nie jestem w ciazy, a przynajmniej nie na chwile obecna
Szczerze mowiac to choc psychicznie jestem gotowa i uwazam, ze juz czas jesli chcialoby sie miec fajna roznice wiekowa, to niestety nasza sytuacja teraz prosi aby sie jeszcze wstrzymac ;-) Juz na przyszly rok bede robila wszystko, zeby dorobic sie dzidziusia
Mnie to czeka dopiero
choc w moim dziecku juz sa zalazki

, że podobno jak je przewieje - a mnie przewiało - to wtedy się ma objawy jak grypa i szybko wszystko mija 

- przez babcie 
no wiec chyba od dzis zaczne podawac soczek czy cos takiego zamiast mleczka:-)
no ale chyba powinnam sie cieszyc bo wole zeby jadl niz nie chcial jesc

haha
chyba mnie rozszyfrowalas.Tak w pelni poswiecamy sie rodzinie:-)a tak wogole to duzo roboty w domu hehe rozumiesz?hahahhaa

trzymam za was kciuki;-)
no i fajnie ze cieszycie sie razem ze mna praleczka mowie wam odtechnelam!nigdy nie wiedzialam ze pralka sprawi mi tak ogromna radosc:-)
bo czasem to niezle mozna sie zdziwic.