nafnia
Fanka BB :)
A ja dzisiaj znowu spalam do 12.30:-)
:-).
Moje chorobsko jakby powoli ustepowalo, juz mi troche lepiej ale jeszcze jestem oslabiona.
Mam nadzieje ze to juz da mi spokoj,bo kto widzial czepiac sie ciezarnej
.
Dzisiaj bylam w przychodni, mojej poloznej znowu nie bylo i mialam spotkanie z lekarzem. Teraz juz mam te wizyty co tydzien. Posluchalam tam mojej ulubionej muzyki :-) - czyli bicie serduszka mojego malenstwa

.
Mowie wam ledwo sie tam dotoczylam, ta droga zazwyczaj zajmuje mi 10 - 15 minut a dzisiaj tam dotarlam po pol godzinie. Nie wiem czy to oslabienie po grypie, czy juz jestem taka ociezala.
Czuje sie juz taka wielka, chociaz przytylam tylko 9 kilo jak dotad. Juz coraz trudniej mi cokolwiek zrobic, nie mowiac o spaniu, ktore zaklocane jest nocnymi wedrowkami do wc
.
Buziaczek brawo, no widzisz wszystko sie ulozylo, twoje posty nie moga byc smutne, bo to niepodobne do ciebie ;-):-)
:-).Moje chorobsko jakby powoli ustepowalo, juz mi troche lepiej ale jeszcze jestem oslabiona.
Mam nadzieje ze to juz da mi spokoj,bo kto widzial czepiac sie ciezarnej
. Dzisiaj bylam w przychodni, mojej poloznej znowu nie bylo i mialam spotkanie z lekarzem. Teraz juz mam te wizyty co tydzien. Posluchalam tam mojej ulubionej muzyki :-) - czyli bicie serduszka mojego malenstwa

. Mowie wam ledwo sie tam dotoczylam, ta droga zazwyczaj zajmuje mi 10 - 15 minut a dzisiaj tam dotarlam po pol godzinie. Nie wiem czy to oslabienie po grypie, czy juz jestem taka ociezala.
Czuje sie juz taka wielka, chociaz przytylam tylko 9 kilo jak dotad. Juz coraz trudniej mi cokolwiek zrobic, nie mowiac o spaniu, ktore zaklocane jest nocnymi wedrowkami do wc
. Buziaczek brawo, no widzisz wszystko sie ulozylo, twoje posty nie moga byc smutne, bo to niepodobne do ciebie ;-):-)

dzis czuje jak mala mi sie pcha w kanal rodny boli Mnie podbrzusze jak na okres jak wstane to ledwo co ide?! nie wiem co sie dzieje ale do wtorku juz wytrzymam dowiem sie od midwife co ze Mna sie dzieje ?! na skurcze itp. za wczesnie !?! Ja nie wiem ....