• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

DLA SLODKIEGO OSKARCIA,
KTORY DZIS KONCZY ROCZEK
SPELNIENIA BAJKOWYCH MARZEN,
USMIECHU NIE SCHODZACEGO Z BUZKI,
SAMYCH SLONECZNYCH DZIONKOW
ORAZ WIELU POWODOW DO RADOSCI
ZYCZY PATI Z MAMA :-)

reklama
Dla Oskarcia
Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik. Wszyscy razem z balonami, z najlepszymi życzeniami. Bo to dzień radosny wielce - masz już cały roczek więcej!

6.gif

3.gif

Kasia i Roch

Heja wciaz fajnie na dworze,choc slona nie ma jeste cieplutko,Jak zawsze pisze kiedy maluchy spia ,wrocilismy ze spaceru,ale moja mala gwiazda sie rozgadalam,jejku,az krzyczala z radosci.....Ale nerwy tez pokazuje,kiedy chcialam ja zabarc z palcu zabaw,byla wielka awantura,tak spodobala jej sie zjezdzalnia,wspinaczki po moscie itp.Nocka znowu dziwna,przez zeby niechce jesc melka,wiec budzi sie glodna i tak o 3.00 byla pobudka,oczywiscie spala z nami:tak:
Jutro juz wolne jak dobrze,ciesze sie,ze poznam nowe laski na spotkaniu;-)

buziaczek milego odpoczynku z mezem

na razie laski

Hej !!!
dziweczynki jestem mama 2 miesiecznej Vanesski i mieszkam w Worksopie!mam nadzieje ze bedzie sie nam milo rozmawialo i ze sie wkrece do was.

tak było słoneczko ale szybko zniknelo za chmurami a ja wsadziłam emi do basenu na podwroku i szybko z niego wyszla bo było niemiło bez słonka
teraz znowu sie coś rozkreca:tak:

Mi także Fittney miło sie gawędziło hehe :-)dziś kolejny wspólny spacer tylko czekam az mala wstanie i pędze;-)

reklama
o jeja jak ja zazdroszcze wlasnego ogrodka

dlatego tez na caly lipiec wybieram sie z mlodym do Polski. Bedziemy sie pluskac w basienie i opalac na trawce .. oj juz nie moge sie doczekac :cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry