Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

i sam stoi, moja ma dopiero dwa
i jest strasznie leniwa.

, fajnie ze juz jestescie, widzialam fotki ze spotkania i strasznie zaluje ze mnie nie bylo:-(, ale to nic juz niedlugo wracam
, jak sie robi co sie lubi
, trzymam kciuki aby wrocil humor buziaki
ale to juz jest przyjemne
Trzeba korzystac nie??

ale ja i tak nie moglam dospac, bo jak to matka sie martwilam, ze cos z nim nie w porzadku, ze sie jeszcze nie budzi ;-)Teraz popijam kawusie z ciachem, maly sie bawi, a ja za chwilke mykam na silownie spalic troche kalorii, hehe
A Twoj porod bedzie na pewno zupelnie inny. Co do szczepienia to my nie szczepilismy malego zaraz po porodzie, zreszta nawet nikt nam tego nie zaproponowal.
Ja tez mialam przez chwile taki zapal i biegalam, ale jednak potrzebuje motywacji, no i jakos na silowni w grupie lepiej mi sie cwiczy.Gratulacje dla corci raczkowania, super musi wygladac jak tak sie cieszy na widok dzieciaczkow 
Trzeba koniecznie gdzies zorganizowac jakas potupanke i pogaduchy, to humorek napewno powroci :-)
jak wystartuje to nie bedziesz mogla za nia nadazyc. Fajnie, ze spoptkalas sie ze znajoma, my tez niby mieszkamy w jednym miescie ale ja zeby dojechac do kuzyna, ktory ma synka w wieku Patiego tez musze spedzic 1 godzine w podrozy :-(