Heja,straszna ta pogoda niestety tak ma byc caly tydzien.Natalka od rana marudna wstala lewa noga nigdy z rana nie marudzi grzecznie sie bawi,a dzis poplakuje co chwile sam niewie co chce.Zauwazylm nastepy zab szok to juz 4 na raz jej wychodza

obudzila sie oczywiscie o 1.20 i W.przyniols ja do nas tak spala do 6.00.Marzy mi sie,choc juz sie przyzwyczilam aby pospac tak do 8.00-9.00,w sumie nie moge narzekac bo jak ja nic nie boli to spokojnie spi 11-12h,takze nie jest zle.Udalo nam sie dzis wyjsc na spacer,oczywiscie hustwki muiay byc,mala tylko przejdzie kolo placu zabaw niedajborze ze tak niewjade,to zaraz sie upomina o swoje.
My idziemy na szczepienie w czwartek,sama musialam zadzwonic i sie upomniec,a kiedy zapytalm czy wysylaja powiadomienie,powiedzieli ze tak,tylko ja nci nie dostalam
Izusia o rany niezly akrobat z niego,kurcze jak on to zrobil

a kiedy budzi sie Oskar to chce pic ,jesc czy poprostu bydzi sie bo cosmu sie sni,boli go czy to jest bez przyczyny.Sa nocki kiedy sam spi u siebie.Moze zmiana domu zabki zbiegly sie razem.Przedtem spaliscie z nim w jednym pokoju tak?Moze czuje ze jeste sam w pokoju i sie boi???Jezeli nie jeste glodny nic go nie boli bo chyba poznacz placz,zreszta jak sie uspokoja na rekach to mozna powiedziec,ze z przyzwyczajenia wstaje i chce spac z toba,czym dziecko starsze tym ciezej odzwyczaic widze to juz po sobie.A z jezyka niemowlat probowalas metode???
nafnia mojej nie szczepili i tego badania na strep.tez nie mialam

Jedynie co to sami szczepii ja przeciw gruzicy,ale to dobiero po dwoch miechach.Acha i upomonajscie sie o badanie sluchu,ja o tym zapomnialam,mieli przyslac list i oczywiscie nic nie dostalam.
kasiula matula hhhmmm..cos slyszalam niewiem czy nie w Devon,piekna miejscowosc
anetka wow,ale pospal pewnie rosnie i dlatego ..........jak zauwazylam kiedy mala dluzej spi,wczoraj np spala od 10-30-1-30 dla mnie to szok,tez sie martwilam czemu tak dlugo i sparwdzalam czy oddycha och my mamy;-)
kasiulka0901 rosnie Roszke rosnie,milo byc swyatkiem jak taka maciupak istotka sie zmienia,a co do wozka ,szukasz spacerowki????Wszystkie te wozki skladajace sie jak parasolki uwazam za poreczne i lekkie do podrozy idelane
g
osiaczek odpoczywaj i spij ile mozesz i puki mozesz,jeszcze toche i laba sie skonczy

;-):-)Jak zakupy wyprawke juz szykujesz???Jak wozki na spotkaniu bacznie obserwowalas masz juz cos upatrzone??
Maja na pewno bedziecie mogli kontynuowac rehabilitacjie,a w pl musiscie za nia placic???Cieszy mnie,ze robi postepy i nie sparwi jej to duzo trudnosci,a ty jak sie z tym wszytskim czujesz???
Joanna no zaczelo sie trzeba uwazac pod nogi.....na pewno macie wesolo w domu