Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

, bo glowka dzidziusia jest juz nisko w miednicy,
, po czym dodala, ze rownie dobrze za trzy tygodnie
, wiec w sumie nic nowego nie powiedziala tylko tyle ile teoretycznie wiedzialam. Ale przyznam, ze bardziej zaczelam wsluchiwac sie w siebie. Spakowalam walizke do szpitala. 
, bo kupowalismy w sklepie internetowym.
!!

dlaczego jeszcze spie i nie pojechalam do szpitala z samego rana
odebrac pasa na kregoslup?! A ja w szoku i zaspana!!
bylam i nie wiedzialam za bardzo o co chodzi??
Dlaczego Ona odrazu krzyczy, i mowie jej ze zdaze jeszcze pojechac i odebrac(a Ona : jak zdazysz przecierz juz jest pozno 11
juz jedzie go sama odebrac i ze jestem bardzo nie odpowiedzialna,ze to moja sprawa a nie jej moj pas a nie jej ) a ja mowie ze nie musi jechac sama sobie pojade i odbiore !! Laski Mi nie robi (Ona: na to ze jestem nie odpowiedzialna i ze Ona juz jedzie po ten pas i ze to w moim interesie jest o tym wszystkim pamietac ...i ze Ona ma wiele innych spraw na glowie a nie tylko Mnie )
Na koniec powiedziala czesc i rzucila sluchwaka !!A Mnie jasny szlak trafil !! Jak mogla Mnie tym strasznie zbulwersowac, zdenerwowac , wkurzyc i nie wiem co jeszcze najgorszego...i Mowie do Meza ze jak Ona sie zachowala, a On nic sie nie odezwal i powiedzial ze ''ma racje''!! ZAWIODLAM SIE I NA NIM MOWIE NAWET MNIE NIE BRONISZ ?? NIE MASZ NIC DO POWIEDZENIA A ON ZE DOBRZE ZROBILA BO JA ZA DLUGO SPIE I SIE STRASZNIE ROZLENIWILAM....!!

jAK AJ TO USLYSZALAM I OD NIEGO TO MYSLALAM ZE ROZNIOSE CALY DOM WYOBRAZACIE SOBIE COS TAKIEGO MOWIE TO NAWET I TY PRZECIWKO MNIE A JA LICZYLAM NA CIEBIE ZE WSTANIESZ 10 MIN PODJEDZIEMY I BEDZIE PO SPRAWIE ZDAZYSZ ZJESC I WYBRAC SIE DO PRACY 

MASAKRA !! ZESZLAM NA DOL (DO KUCHNI) I WIEDZIALAM ZE NIEDLUGO PRZYJEDZIE ...CHWILA MINELA WCHODZI TESCIOWA DO DOMU JA ZASIADLAM DO SNIADANIA A ONA :

I ZNOW POWTORZYLA TO CO PRZEZ TELEFON I DODALA ZE JEST SLICZNA POGODA I JUZ POWINNY WISIEC UBRANKA DLA DZIECKA I SUSZYC SIE W OGRODZIE A JA NA TO ZE ZDAZE MAM MNOSTWO CZASU JESZCZE ZE ZDAZE SOBIE TO SPOKOJNIE ZROBIC CO NIE
A AONA NA KONIEC WESZLA MI NA AMBICJE I POWIEDZIALA TY NIE PRACUJESZ(ONA TEZ NIE PRACUJE SIEDZI W DOMU) NIE JESTES ZMECZONA I POWINNAS O WSZYSTKIM PAMIETAC I WSTAC Z SAMEGO RANA I ZROBIC WSZYSTKO !! jA POPROSTU MYSLALAM ZE JA ROZWALE NA SCIANIE WYOBRAZACIE SOBIE JAKA CHOLERA JASNA ...ZACHOWALA SIE JAKBY BYLA MOJA MATKA A NIE MATKA MOJEGO MEZA !! JAKBY TO BYLO JEJ DZIECKO A NIE MOJE ...WPIEPRZA MI SIE W ZYCIE ZA PRZEPROSZENIEM !! (NIE POWIEDZIALA MI TEGO SPOKOJNIE TYLKO0 WYKRZYCZALA PRZY TYM MACHAJAC LAPAMI )JAK WYSZLA TO NIE WYTRZYMALAM I SIE POPLAKALAM BO STRASZNIE SIE POCZULAM!! 

PRZECIERZ JA NIC NIE ZROBILAM JAK BYM DZIS NIE ODEBRALA TO BYM JUTRO ODEBRALA I TAK LEZAL OD PIATKU W SZPITALU A MY NAWET NIE WIEDZIELISMY!!:-
JESTEM ZLA NA NIA I NIE BEDE SIE ODZYWAC DO NIEJ, NIE POOJADE DO NIEJ NIGDY JUZ !! PRZEZ TO JESZCZE POKLUCILAM SIE Z MEZEM O TA CALA SYTUACJE I CZUJE SAMOTNIEEE!! 
ALE POWIEDZCIE KTO TU MIAL RACJE? JA CZY ONA? JESTEM ZALAMANA !! RATUNKU ...NIE ZDAZYLAM JEJ POWIEDZIEC BO WYSZLA ZE TO MOJE DZIECKO A NIE JEJ I JA WIEM KIEDY SOBIE CO UPRAC I ZROBIC!!
;-)
szybko minie czas nie martw sie ;-), wspolczuje powortu strasznie Cie meczyli ....
!!ale dobrze ze dotarlas zdrowa i cala

a co do piero za 5 
:-)pospacerowalysmy po Trafalgar Sq.potem w parku kolo Bakingam super pogoda.
.
. Na szczescie moj maz stoi murem za mna
. Ale i tak wiele juz razy poklucilam sie z mezem o nia, bo czasami mam pretensje do niego, o to jaka ona jest, ale to przeciez nie jest jego wina
.
:-).