Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
), jaka zlosc ja mialam ochote wykrzyczec calemu swiatu jak jej nienwidze....
!!

ale mieszka niedaleko nas jakas mile nie cala !!

:-

, ja jak bylam w ciazy spalam minimum do 13.00 w dzien i jeszcze robilam sobie drzemki i to wcale nie wynika z lenistwa tylko rozwija sie w nas zycie i to temu zyciu poswiecamy i dajemy cala energie i caly nasz swiat, nie przejmuj sie a na meza tez sie nie denerwuj tylko pogadajcie sobie trzymam kciuki za pomyslne rozwiazanie sprawy
.
i zabardzo nie mamy na to wplywu
Dziekuje Dziewczyny za zrozumienie i za pocieszenie za wszystkie posty dodaly mi sily...az Mi ulzylo ze Wam sie moge wygadac, bo nikomu innemu nie moge(nawet z wlasnym mezem sie nie da
:-() :-( 
!! I ja zabieram sie za prasowanie ubranek Laliii , jeszcze jedna tura prania zostala :-)!!
!!Wspaniale uczucie czekac na kogos takiegooo....ahhh

Kocham Ta Moja Dzidzieeee!!

) i dowiedzialam sie wtedy,ze nosze w sobie jednego skarbka...zdrowego i prawidlowo sie rozwijajacego ...no i oczywiscie jak zobaczylam niunke to w ryk..ale moj lekarz tylko sie usmiechnal i powiedzial,ze to norma
...w takim razie oswiadczylam,ze bedziemy probowac raz jeszcze , choc zamierzenia byly na jedno dziecko-upragniona corcie...teraz bedzie okazja na dwoje
,
co tam mam dla malej i ogolnie cieszylam sie doslownie z wszystkiego ciaza to piekny okres ale najlepsze przed toba, mam nadzieje ze juz dobrze u was i nie przejmuj sie toksycznymi osobami rob swoje wkoncu to twoje dziecko a nie tesciowej 

narazie szukam czegos takiego aby Briana zostawiac na ten czas co ja bede sie uczyc.

)wiec dziewczyna do mnie dzwoni i mowi ze wyslalam a ja patrze na telefon i pisze mi jej imie i pytam czy to ona hehe i zaczelysmy smiac ze tak mialo chyba byc ze akurat do niej wyslalo a nie do kogos innego z telefonu.