• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

hej dziewczyny jestesm juz w domu spowrotem:):):):):):):):)
Pobyt w Pl byl bardzo ale to bardzo udany, zreszta jakz zwykle:):):):):):):) Bylo ordzinnie oczywiscie , wesolo i ech...oby jak najczesciej miec tak fajny czas:)

Teraz jestesmy w domu, stesknione za mezulkiem i tatusiem:)

Dawno juz nie zagladalam, ale tak jak obiecalam, bede zagladac czesciej:)

NAjpierw musze znow poznac Was od poczatku, choc czesc kobitek pamietam dobrze:):):)):)

Pozdrawaim serdecznie:):):):):):):)

Tama:)

reklama
Hej laski,ja dopiero skonczylam letnie pozadki,uff ale sie narobilam,ale ma juz z glowy choc kurze trzeba codzienne scierac u was tez tak jest?

Piekne pogoda wiec wybieram sie na spacer,trzeba koszystac,moze juz sie utrzyma tak pogoda:baffled::tak::-)

OK mykam jeszcze poczytac blogi i odpisac na meile,czas wykorzytsac trzeba na maxa kiedy Natka spi;-)

Tamarunia witaj ponownie,pisz co u was,nie znikaj juz;-)Hafsa pewnie zadowolona z pobytu?

Maggusia hihihi ale akcja,moje tez wydzwania do moch znajomych najczesciej o 7.00 rano:laugh2:,dzieci nas podgladaja.A jak u was nocki,kiedy mama przylatuje?

maja33 super super sobie daje rade Martusia,barwo dla niej

kasiulka0901 dobre podejscie,najwazniejsze aby bylo zdrowe nie;-)

yowka fajna foteczka,piekny brzuszek,a jak znosisz ciaze.Zakuy sa przyjemne ja z kazdego drobiazgu sie cieszylam:-)

buziaczek1626 przygotwoania widze cala para,milusio,fajne zajecie i odprezenie,choc trzeba sie narobic;-),a tesciowa olej

izusia i jak u was nocki,sa jakies zabki???Bylas ostatnio na tym grilu u znajomych???

a gdzie reszta?????????laski odzywac sie,chco krtoka notke:tak:

milego wqekendu

bzuiaki dla was

Ale jestem wkur***na,posylalismy kiedys paczki firma kurierska,byl tez stol ktory po drodze zniszczyli i za ktory do dzis nie umiemy odzyskac pieniedzy.Jak tam dzwonie to koles ze mna gada w ten sposob"no wie pani,hmmmm,kurcze,no nie wiem"szlak mnie trafia.Stwierdzil ze oni juz to wyslali do firmy ubezpieczeniowej i ze to oni zwlekaja na co pani w ubezpieczalni powiedziala ze oni takiej firmy jak EAGLE TRANS wcale nie obsuguja.A dzisiaj kiedy wzielam sie za porzadek w ciuszkach dzidzi stwierdzilam braki.W jednym z kartonow byly ciuszki dla dzidzi nowe i te ktore dostalam od bratowej.Cholerna firma Eagle trans

gosiaczek take jaja ,kurcze no........
ja nia raz wysylalam,ale bylo zabezpieczone w kartonie,meble pewnie ciezej jest ochronic,no szkoda,oby sie wyjasnilo. i u ciebie mega przygotowania:-)jak smaopoczucie?

czesc dziewczyny, ale jestem zmeczona, wlasnie wysprzatalismy domek.
Tak sie zastanawiam czy to wreszcie moj instynkt "wicia gniazda" sie odezwal:-D

Ale lozeczka jeszcze nie zlozylismy, stoi sobie jeszcze zapakowane.

maxin jesli chodzi o ten kurz to mieszkajac w Londynie mialam to samo, codziennie nowa warstwa, tu na szczescie jest troche jakby mniej:tak:

gosiaczek ja kiedys tez wysylalam ta firma ale bylam zadowolona, moze sie popsuli

Tak sie ciesze bo dzisiaj przyjezdza moja mama, wlasnie uciekam bo juz za chwile musimy pojechac po nia :-):-):-).
pozdrawiam

Maxim-widzisz w kartonie tez stwierdzilam braki.Do dupy z nimi.Wyleczylam sie juz z takich przesylek.
Mala sie tak rozpycha ze szok,od paru msc uderza mi w watrobe tak ze to miejsce nie przestaje mnie bolec.:tak:
oki idziemy dzisiaj na grilla wiec ide sie doprowadzic do porzadku;-)

Hej Kobietki

Tak na chwile co by sie pochwalic, ze zaczelam biegac. Mam nadzieje ze nie zabraknie mi zapalu. Mam tylko nadzieje ze nie przeszkodzi mi to w karmieniu piersia, choc slyszalam ze jesli sie bedzie to robilo po to nie powinno byc problemow.
U nas pogoda superrrrrr slonce slonce i jeszcze raz slonce, uwielbiam taka pogode.

Buziaczek olej tesciowa ;-) one niestety maja to do siebie, ze potrafia czasem nawet nieswiadomie zalezc za skore. Co do tego ze dlugo spisz, to pamietaj ze muszisz bo pozneij to juz nie wiadomo kiedy sie wyspisz. A nasi mezczyzni czasem nie potrafia zrozumiec jak to jest byc w ciazy i co wtedy nam trzeba. Spij, leniu****, i badz szczesliwa, bo wszystko udziela sie dziecku a chcesz miec radosna pocieche prawda:tak::rofl:

pozdrawiam

p.s. postaram pisac czesciej, ale czytam was na biezaco.

Hej Dzieczyny ja tylko na chwile bo juz pozno !!
Caly dzien zajeta-zabiegana bylam tym przemeblowaniem i tym lozeczkiem naszym:tak: wogule to wiecie co wynikla strasznie nie jasna sytuacja:wściekła/y: z naszym lozeczkiem ...bo wyciagamy z pod lozka nasze lozeczko dla Niuni z moim mezulkiem i skladamy je patrzymy, a to lozeczko jak nasze loze(double)prawie, ja mowie szok jakie wielkie??:szok::szok: gdzie My to Kochanie pomiscimy :szok::szok:w naszym pokoju :-p:szok: i sie zalamalam ....bo wogule nie mialam gdzie go postawic mowie jakies takie wielkie sie wydaje ...w sklepie bylo mniejsze co nie?! a Maz mowi ja nie wiem..noi wkoncu przykladamy materacyk ktory idealnie pasowal do lozeczka w sklepie i odstaj 20cm(tzn brakuje do lozeczka i nie jest dopasowane):wściekła/y::no::szok::szok:ja juzw szoku co tu teraz zrobic:confused::no: noi zjawila sie tesciow:baffled: ...yhm no i pojechalysmy do tego sklepu co kupowalismy i mowimy ze materacyk jest za maly i oddalysmy materacyk, poszlysmy na sklep po drugi wiekszy i tak przy okazji zobaczyc czy rzeczywiscie to lozeczko co mamy jest takie wielkie i okazalo sie ze nastapila jedna WIELKA POMYLKA :wściekła/y::szok::no:
My z mezem kupilismy male lozeczko i za male zapalcilismy a Oni nam wydali za duze i nie to co kupilismy ...zglosilismy to i powiedzieli ze to nie mozliwe a ja mowie ze tak ze tak nam wydaliscie wiec kazali nam przywiesc i zamienili nam na malutkie i materacyk tez nam oddali i wlasnie czekam na Meza bo wraca juz z popludniowej zmiany i bedzie skladal lozeczko :tak::tak:;-):-):-Dcale szczescie udalo sie wszystko wyjsnic i teraz mam male zgrabne lozeczko ktore zmiesci nam sie wszedzie :-p:laugh2::-D Supciorrr!!Kochane pozdrawiam !!Dzieki za wsparcie :happy:;-):-)Boskie jestescie ....z Tesciowa juz lepiej ....ale i tak w glebi duszy jestem na nia zla a pogodzilam sie z nia ze wzgledu na Meza!! ah to wszystko jest zakrecone ale przeprosila Mnie i ja ja!! Oki myklam prasowac poscielke :)
PRANIE ZAKONCZONE I WYSUSZONE TERAZ PRASUJEMY!!dobranoc

nafnia to sie zaczely maga pozadki:-Dtaki juz instynkt:-)Milo z mamusia bedzie,a przy porodzie tez bedzie???

Joanna_Z biegaj biegaj jak sprawia ci to przyjemnosc masz czas to jasne ruchu nigdy nie za malo.Majeczka jest slotka

buziaczek1626 no to niezle lozeczko wypas,szkoda ze materac nie pasuje wiec trzeb wymienic:tak: macie przygody

Gosiaczek27 hihihi i co zdecydowalas sie na wozek???mnie tez zawsze w jedno miejsce kopala,pod rzebro:tak:

ok mykam spac
dobranoc

reklama
Hej Mamusie
My wczoraj czły dzień chodziliśmy w sprawie mieszkń do wynajęcia.
Masakra po prostu.
Mieszkanie znaleźlismy i owszem, ale Babka z agencji nieruchomości powiedziała,że nasz przyjaciel jest za krótko w UK i musi miec żyranta ( najlepiej Anglika, który jest właścicielem domu i zarabia ponad 25000 rocznie:baffled:, albo kogoś kto zarabia te 25000 rocznie-ewentulanie może byc nie Anglik-zależy od Agencji)
w końcu znaleźliśmy inne mieszkanie i nie robili żadnych kłopotów z wynajęcie ( żadnych zyrantów itp itd) , ale ktos oglądał miszkanie chwilę przed nami i juz wynajął:wściekła/y:(Polacy zresztą)
w poniedziałek idziemy znowu oglądac mieszkanie, mam nadzieję, że się tym razem uda:eek::dry:

Pogoda superaśna i to mnie cieszy:tak:

Pozdrawiam wszystkich

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry