• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Cos mi nie wyszlo ale to nic zdecydowalismy sie na X-lander XA + gondola.
dzis tatus zabiera nas do zoo do tego parku w ktorym sie spotkalysmy wiec zapowiada sie mily dzien.
Napiszcie mi jeszcze raz firme kosmetykow ktorymi smarowalyscie swoje dzieciatka,bylo cos na S chyba.Ja wybrala bym sie jutro na zakupy i pokupila znow cos dla niuni.Kurcze jak ten czas leci

Czesc dziewuszki.
Staram sie nadrobic ale nie wiem czy mi sie uda. My juz w PL.
biegamy po ciociach i babciach. Wszyscy zachwycaja sie nuinia ze taka grzeczna i podobna do taty.

Maxin nie musisz czekac w kolejce. Moj M odbierali wszedl jako pierwszy.

Buziaczek nie przejmuj sie tesciowa. To nie jest warte tylu stresow. Ale mysle ze powinnas jej powiedziec ze nie podoba Ci sie jej stosunek do Ciebie i ze nie jestes jakas gowniara zeby na Ciebie wrzeszczala. Jesli nie zeagujesz o wejdzie i na glowe.

Spoznione ale szczere zyczonka dla wszystkich maluszkow z okazji Dnia Dziecka.

Witam Mamusie!

Piekna pogoda :-) chyba wam ja przywiozlam haha:-D
Maly marudny zeby ida widac je i cale dziaselka spuchniete:eek:kupki robi ciagle nie wyrabiam ze zmiana pieluch:baffled:
Dziewczyny jutro ide na szczepienie z malym pneumococcal2 ale wydaje mi sie ze juz mial poniewaz doktorka mowila ze to juz osttanie szczepienie i widziamy sie za rok jakos tak juz nie pamietam dokladnie wiec zdziwiona jestem:confused:ale mnie denerwuja ci lekarze tutaj wr!:wściekła/y:
czasem nie moge sie juz polapac:eek:

Maxin porzadeczki ja ostatnio robilam ale jeszcze mebli nie mam za duzo wiec tylko odkurzam podloge hehe:happy:

Maja1980 zycze mielgo pobytu w pl:-)

Maja33 to swietnie ze bedziesz mogla mala tutaj leczyc i cala rodzina w komplecie pewnie wam sie teskni za tatusiem;-)wiesz ja jestem za tym abys nadal walczyla o swoje o dobro Martusi aby oni poniesli konsekwencje ile bylo przypadkow na BB:eek:

Gosiaczek to dobrze ze lozeczko wymienili i jestes zadowolona:tak:a tesciowa sie nie przejmuj w sumie nie doczytalam o co chodzilo z wasza klotnia ale mam nadzieje ze nie jest zle i nie bedzie glowka do gory!:-)

Kasiulka zycze sukcesow w znalezieniu odpowiedniego mieszkanka trzymam kciuki!;-)

Tamarunia swietnie ze sie znow pojawilas pisz pisz do nas jak Hafsa:confused:i zdjecia prosimy na watek zdjeciowy:tak:

Joanna Z bieganie jest bardzo dobre:happy:wlasnie ja tez sie zbieram ale zebrac nie moge bo zawsze cos albo nie mam z kim malego zostawic mysle o bierzni do domu chce zrzucic 6 kg:-)(49 waga mi sie marzy!)

Nafnia tak to napewno instynkt :happy:

Pozdrawiam i sle ciumaski!

P.S.mykam bo Brianek mi tu majstruje przy komputerze:szok::-)

Cześc dziewczyny. Troche mnei nie bylo, ale już jestem. Mój się tak bawił kompem,że nie miałam netu, no ale już jest.
U nas po staremu, czekam na 2 @ po zabiegu. Zapisalam się z mężem do fitness klubu i teraz pracujemy nad sylwetka przed wakacjami. No trzeba jakoś wyglądac jak się na plaże jedzie co nie...???
No a poza tym ostatnio się bawilam w fajnym klubie w Leeds-Bird cage. Miały byc występy Drag queen ale nie było:wściekła/y:, no ale zabawia i tak zarabista.

Buziaczku, ja miałam podobną sytuację w pierwszym małżeństwie. Miałam męża Anglika ,no i teściową Angielkę. I tak sie wtracała do wszystkiego a ja milczalam. Aż w końcu powiedziałam jej grzecznie. Dziekuje Mamie za wysiłek i chęci ,ale pozwoli Mama,że moje małżenstwo będzie tylko MOIM małżeństwem. Ma Mama swoje a ja się do niego nie mieszam. Wiem jak mam sobei dzień rozplanować, ale jak będe miała problem z grafikiem to się Mamy poradzę, jako wzorowej gospodyni. Po tym pomogło, nie wtracała się...
A chłopy jak to chłopy. Boją się dostac po uszach i zawsze chowają głowę w piasek. Teraz ma polską teściową , mieszka daleko i pewnie dlatego się kochamy.
Nie daj się Buziaczku, walcz o swoje. Delikatnie ale dobitnie...
A wrazie co , pisz

caluski dla was moje kochane....

Witam moje drogie

nowy tydzien i pogoda zas do bani:no::wściekła/y:,no coz nie bede sie juz przejmowac,aby tylko nie padalo.Ja na chwile zagladam zaraz pewnie bobas wstana i po lunchu ruszamy na spacer.
U nas wekedn byl spokojny bez szaalenstw,Ja zakupilam pierdoly do robienia recznych scprakow i jedna juz zrobilam,a ile radosci mi to sprawilo.
Natusia zabawa jeste starszne ,poczucie humoru ma niezle,osoatnio namietnie mowi halo,dziadzia,nauczyla sie ronic a ku ku,no i cwiczy chodzenie,pokazue gdzie ma kupke jak ja zapytam gdzie jest ee,ciesze sie ze tak fajnie sie rozwija:happy:

Gosiaczek27 bedziesz zadowolono:tak:a lozeczko na jaki kolor chcesz przygotowac?

maja_1980 fajnie,ze piszesz,na pewno milo w pl,baw sie dobrze i wracaj do nas szybko

Maggusia spawdzaj sam co masz wpisane w ksiazeczke,samemu trzeb wszytsko pilnowac,a jak tam praca???jest cos na oku,ktos sie odezwal,czy na razie nie szukasz,a jak maz daje sobie rade,podziwiam go za tak wczesne wstawianie

cfcgirl ciekawe zycie mialas i masz,Widze duzo optymizmu i to sie liczy oby tak dalej

Izusia a ty gdzie sie chowasz,co u was na blogu cicho ti tez nie piszerz???

ok mykam bo slysze Georga,ale dlugo Natka spi hmm pewnie roznie

milego dnia

hej
nas troszke nie bylo ale uwierzcie jeszcze nie moge sie pozbierac po wakacjach...
...ale juz lepiej i oby tak bylo ...
U nas ciezko Oli nie spi nocami trudno mu sie przestawic...wiec ja w ciagu dnia jestem padnieta
poza tym zaczal strsznie kaslac... ma suchy kaszelek przez co robi sie czerwony i lezki leca z oczek,bylismy dzis u lekarza stwierdzil ze to wirus...trzeba czekac i nawet nie przepisal kropelek do nosa..buu-nienawidze ich za to!!!wszystko samo przejdzie ot tak naturalnie..
my spedzilismy superasny weekend w piatek poszlismy na kolacje-oli zostal z meza bratem i jego narzeczona,w sobote oli zobaczyl pierwszy raz tamize i big bena a wczoraj caly dzien bylismy na grilu u znajomych...bylo superasno...
maxin-zalogowalam sie na tej stronce ktora podawal o scrapkach moze ja tez cos wytworze..ale ciagle brak czasu....tobie wyszlo to pieknie,co u was kiedy spotkanko no iobiecane rolki????
joanna z-ja tez chcialabym zaczac biegac..ale trudno wygospodarowac czas,zycze powodzonka!!!
buziaczek-nie daj sie kobito...te tesciowe to wszystkie takie same...ty masz sie nie denerwowac tylko rozkoszowac sie chwila kiedy przyjdzie dzieciatko
maggusia -a ty jak skarbie po wakacjach????nie masz dola jak brianek???
maja33-maz juz z wami???och ty steskniona kobitko:happy::happy::happy::happy:wracaj to robimy spotkanko

oki idziemy na zakupki do uslyszenia

gosiaczek posciel przepiekna lubie takie kolory,ja od poczatku uzywalam tego plynu i byo ok:-)

Olis ja bardzo chetnie,tylko kiedy,spotkanie w Hyde Park juz tuz tuz,to sie jakos zgadamy na rolki.Widze ze bardzo ciezko jest ci sie wbic w rytm,nieprzespane noce niepogaja co???Wiem cos o tym,Choc tyle ze wekedn byl miusi

reklama
Hej laski ;-) a my na wakacjach w Polsce, na 2 tyg. z czego bardzo się cieszymy, bo tu zapowiadaja piękna i gorącą pogode, do 30 st, zobaczymy jak to wytrzymamy, tzn, Leonek, bo ja jakoś dam rade, chyba ;-) pozdrawiamy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry