ale duzyyyy!! i okragly ...kazdy brzuch jest inny !!??
ladny brzuniooo

ladny brzunioooObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ladny brzuniooo
, polozna mowi, ze to normalne pod koniec ciazy, ale mowie wam wieczorem to sa juz jak balony

sliczny brzuszke pieknie go nosisz,zgrabna mama z ciebie
jak slotko powiedziala,TO TO I pokazal spokojnie paluszkiem NIEWOLNO i jeszcze cos tam dodala,mnie zatkalo,calkiem z przekonaniem powiedzial to do mnie
super sie ciesze,zaczna sie pogawetki
Kupilam tylko Oskarciowi superowy kapelusz z rondem na lato plus do tego super piracka bandamka.Maly wyglada bosko!Nio i dzis zauwazylam kolejny zabek-lewa dolna dwojka.Chyba z tego powodu niunio jest bardziej rozdrazniony i marudny niz zwykle.Ale jakos dajemy rade.Pochwale sie jeszcze tym, ze Oskarus cudnie tanczy.Az jestem w szoku bo gdy tylko uslyszy jakakolwiek muzyke, piosenke albo gdy ja cos spiewam, on zaraz ugina nozki i tanczy.Wyglada swietnie i zabawnie nio i tanczy ciagle, nn stop:-)Nasz maly robaczek!
hehe 

Dzieki za odpwieczorynka tak wystarczy,zapiszesz sie,a karte dostaniesz listownie z danymi twojego lekarza,z numerem NHS,przy zmianie przychodni na tej karcie wpisujesz nowy adres zamieszkania i z ta karta idziesz sie zapisac.starsze dzieci potrzebuja wiecej bodzcow,stymulacji tak to jest.Pewnie ciezko bez meza bedac samemu z dziecmi,a kiedy przyjezdzasz?
:-)
:-)Brzusio supermoj brzuszek :-):-):-)
![]()
![]()

, a w nocy nie moglam spac.