Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a na zdjęciu nie wygladasz na zestrresowaną
wszystko będzie sie koncentrowac na akcji porodowej
i... maluszek niedługo będzie z Tobą. Ja sie porodu doczekac nie mogłam;-)
Zdjecia z bliska zawsze tak fajnie pokazuja brzuszek
Ogolnie kogo spotkam to mowia ze mam maly brzuch jak na tyle tygodni … maly , duzy, sama nie wiem.
Znajoma malutka , szczuplutka, maz malutki… tez tak jadala…i dziecko 4,5kg…
a ja to ciagle jakis owoc lub warzwko miele w buzi a w dodatku narzeczony jest DUZY … strach myslec 
, jestem bardzo zadowolona z Marty zaczela juz robic piwoty i siedzi jak sie ja trzyma za bioderka czyli prawie ze ksiazkowo tylko nadal trzeba ja prowadzic i sie wyrowna z dzieciaczkami w jej wieku i po asymetrii nie bedzie sladu, postaram sie byc na bierzaco ale jak piekna pogoda to ciezko
ale to chyba bedzie sprzeczne z tym co mowila lekarka od usg !
! powiedziala nam ze to bedzie raczej dziewczynka ale nie na 100% i ja juz sie przygotowalam na dziewczynke ...a juz wiecej usg nie bede miec !! takze wiesz ...niespodzinka wsumie do samego konca ...chociarz zawsze chcialam miec synka hehe !! nie wiem dlaczego ale z coreczki tez sie bardzo ciesze wsumie to nie ma zadnego znaczenia wazne oby bylo zdrowe i cale i jak najszybciej sie urodzilo bo sie nie moge doczekac !! dzieki dziewczyny ...ale sie rozpisalyscie ...przepraszam ale...nie moge wam odpisac bo mala sie rozpycha i kopie mnie strasznie po zebrach ...
i musze sie polozyc buziaczki pa