boje sie strasznie !! chyba bede plakac, z emocji ze juz za chwile zobacze sie z Mala jak mnie zlapia regularne skurcze he he mowie wam ja to jestem straszny bojuch ...masakra boje sie bolu i klucia igiel itp mam uraz !!Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
boje sie strasznie !! chyba bede plakac, z emocji ze juz za chwile zobacze sie z Mala jak mnie zlapia regularne skurcze he he mowie wam ja to jestem straszny bojuch ...masakra boje sie bolu i klucia igiel itp mam uraz !!

), bo wlasnie z tym bolem przyjdzie malenstwo na swiat...i tylko godziny beda nas dzielic od trzymania sie za raczki, dotyku, tego pierwszego krzyku na ktory tak sie czeka. 

i tak na końcu będziesz trzymac maleństwo w ramionach;-)

Ze spaniem mam kłopoty jak nie wiem... Poduszki już nie pomagają kurcze dobrze że jeszcze nie puchne a mały wypina sie i rusza jak szalony. Zaraz ide z koleżanką na zakupy dla malego i może kupie już cos do szpitala
:-)
Moj maz tez pojechal do domu i przyjechal jak juz sie zaczelo,czekal na lawce przed sala.Byla ze mna moja mama.
A my sie nagadalysmy.Natalka caly dzien nie spala,oczywiscie nocka z tego powodu byla przespaan,dobrze sie obudzic i fajnie czuc.
ale coz musze czekac az W.przyjedzie z pracy,ciezko bez niego duzoooooooooo pracujeeeeee