maja_1980
grudniowa mama '06
Maja_1980 –
Powiedz mi gdzie sie starac o National Health Insurance Card???? u GP ???
[quote]
https://www.ehic.org.uk/Internet/home.do
To link do National Health Insurance Card. Wysylaja w 7 dni roboczych.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Maja_1980 –
Powiedz mi gdzie sie starac o National Health Insurance Card???? u GP ???
[quote]
https://www.ehic.org.uk/Internet/home.do
To link do National Health Insurance Card. Wysylaja w 7 dni roboczych.
:sick:
potwornie nie dobrze wzielam kilka glebszych oddechow i juz czulam ze nie dobiegne do odpowiedniego miejsca !! a gdy juz dobiegalm wszystko sie uspokoilo...i dostalam biegunki !!!
nie wiem co sie stalo poprostu nigdy czegos takiego nie mialam , przestraszylam sie bo zrobilo mi sie slabo i duszno

a jak bym zemdlala czy cos to nawet by Mi nikt nie pomogl !! bo jestem sama!! wszyscy w pracy !! pozniej sie polozylam i zasnelam i mi przeszloo!! Mala sie rusza wszystko OK!! obiad zjadlam nie dawnooo i sie przespalam i juz mi lepiej !! mialyscie podobne samopoczucie przed porodem??

:-(
Olis - chcialabym urodzic naturalnie - w wodzie - ale nie wiadomo czy bedzie miejsce akurat w wannie porodowej bo duzo kobiet rodzi teraz, ale napisalam w planie porodowym ze jesli bede miala bardzo duzy bol i bede potrzebowac jakis znieczulen to zgadzam sie na wszystkie nawet na epidural w ostatecznosci nigdy nie wiem co Mnie czeka!!
!! zgodzilam sie rownierz na zastrzyk by szybciej urodzic lozysko i na to bym miala mniejsze krwawienie po porodzie + zastrzyk z wit.K dla Malej !!
a brzuch wydaje mi sie ze lada momemnt mi peknie. Co za dzien.
4 lata pozycia malzenskiego najserdeczniejsze zyczenia aby ten 5 zblizajacy sie byl inny cudowny i zdawal sie jak pierwszy