Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
;-):-)i duzo dobrej zabawy,fajnie ze spotkamy sie sie w piatek juz nie moge si doczekac bede na pewno...hmmm wycieczka do wloch fajnie wam wyruszacie samochhodem na ile dni???my bylismy w wenecji w tym roku jest tam cudnie..

bede rodziła z walii miasto swensea i nie wiem jaka tu jest opieka bo nie znam nikogo z tych okolic kto by mógł mi troszke o tym opowiedziec pocieszam sie tym faktem ze nie ja pierwsza i ostatnia rodzę wiec powinnam dac rade pozdrawiam ws serdecznie:-)
, ja szczerze powiem ze moja cierpliwość do tej angielskiej pogody juz mi się kończy, na domiar złego Karolinka coś nie najlepiej się czuje, straszna z niej maruda, troszkę gorączkuje, może to znowu te ząbki:-(, nie mogę nic zrobić, bo dosłownie się do mnie przylepi i tak cały dzień nie chce się odlepić

:-):-)
moje pytanie brzmi czy w takim układzie cos mi sie na to dzieciątko należy? jakies pieniążki? czy to prawda ze mnozna sie starac o dofinansowanie na mleko? jesli tak to gdzie mam sie zgłosic i co zrobic? dziekuje z góry za porade............:-)