Witam Mamusie!
Widze ze tu dzisiaj ruch :-)
Ta pogoda mnie dobija
juz nawet dziecie nie wytrzymuje w domu
zal mi go tak trzymac w zamknieciu ale co zrobic na deszcz nie wyjde 
Pinka25 Witaj na forum!:-)widze ze dziewczyny ci juz duzo powiedzialy nic dodac nic ujac
a w ktorym tygodniu ciazy jestes?i gdzie mieszkasz?opowiedz nam cos o sobie.
Buziaczek zycze wytrwalosci!a i wcale nas nie znudzasz na kiedy masz termin?;-)working tax kazdy dostanie niezaleznie od wieku
oczywiscie ktos z was musi pracowac jak tylko sie dzidzia urodzi zloz aplikacje i bedzie ok:-)
aha sliczny blogasek
Olis swietnie ze malego dupeczka sie wygoila
Maxinko juz ci zazdrszcze urlopiku!
Justyna170979 chyba jednak musisz zmienc tableteczki bo twoj chlop bedzie biedny
zrob sobie ciepla aromatyczna kompiel jak polozysz maluszka spac moze poprawi ci nastroj:-)
Leedsana co u was slychac?widze cie czasem na gg ale nie ma jak zagadac
Ok lece do Brianka bo bawic sie chce:-)a juz mi wyciaga z polek pewne specyfiki i probuje
wlasnie wlasnie chce napisac ze ta nauka zytania zainteresowala mnie chyba tez bede si za to zabierac tylko musze dokonca przeczytac jak mam pokazywac o dziecku?
Pozdrawiam i sle ciumaski!
Widze ze tu dzisiaj ruch :-)
Ta pogoda mnie dobija
juz nawet dziecie nie wytrzymuje w domu
zal mi go tak trzymac w zamknieciu ale co zrobic na deszcz nie wyjde 
Pinka25 Witaj na forum!:-)widze ze dziewczyny ci juz duzo powiedzialy nic dodac nic ujac

a w ktorym tygodniu ciazy jestes?i gdzie mieszkasz?opowiedz nam cos o sobie.
Buziaczek zycze wytrwalosci!a i wcale nas nie znudzasz na kiedy masz termin?;-)working tax kazdy dostanie niezaleznie od wieku
oczywiscie ktos z was musi pracowac jak tylko sie dzidzia urodzi zloz aplikacje i bedzie ok:-)aha sliczny blogasek

Olis swietnie ze malego dupeczka sie wygoila

Maxinko juz ci zazdrszcze urlopiku!

Justyna170979 chyba jednak musisz zmienc tableteczki bo twoj chlop bedzie biedny
zrob sobie ciepla aromatyczna kompiel jak polozysz maluszka spac moze poprawi ci nastroj:-)Leedsana co u was slychac?widze cie czasem na gg ale nie ma jak zagadac

Ok lece do Brianka bo bawic sie chce:-)a juz mi wyciaga z polek pewne specyfiki i probuje

wlasnie wlasnie chce napisac ze ta nauka zytania zainteresowala mnie chyba tez bede si za to zabierac tylko musze dokonca przeczytac jak mam pokazywac o dziecku?
Pozdrawiam i sle ciumaski!

.
.